2777
2789
عنوان

پوستم افتاده

128 بازدید | 22 پست

انقد دیروز گریه کردم پوستم افتاده زیر چشام گود شده پلکم پف کرده 

غروب می‌خوام برم بیرون چیکار کنم از این وضع دربیام

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

صورتت رو بشور

😐واقعا آب تاثیر داره؟شستم خوب نشد

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا گریه کردی

برا بدبختیام

بکوب از ساعت 4 بعد از ظهر گریه کردم تا 12 شب خودمم باورم نمیشه

یخ بزار صورتت یا صورتت برن تو اب یخ

مرسی عزیزم ولی سردرد میشم وقتی یخ میذارم

برا بدبختیامبکوب از ساعت 4 بعد از ظهر گریه کردم تا 12 شب خودمم باورم نمیشه

میفهمم چی میگی بعضی وقتا فقط گریه میتونه ادمو اروم کنه

مشکلت چیه اگه سبک و آروم میشی بگو گلم

میفهمم چی میگی بعضی وقتا فقط گریه میتونه ادمو اروم کنه مشکلت چیه اگه سبک و آروم میشی بگو گلم

مرسی عزیزم همین که درک کردی کلی برام ارزش داشت

تاپیک قبلم هست ولی کلا انقد گرفتاری هستش دیگه آدم چقد برا بقیه تعریف کنه؟اونا هم تا یه جایی به پای درد و دل آدم میشینن بعدش زده میشن

مرسی عزیزم همین که درک کردی کلی برام ارزش داشتتاپیک قبلم هست ولی کلا انقد گرفتاری هستش دیگه آدم چقد ...

قربونت عزیزم.

نه اشکالی نداره ادم دلش به اینجا خوشه از ناراحتیاش میگه که بارِ دلش سبک بشه اینجا ممکنه همو نشناسیم اما با دوتا کلمه میتونیم طرفمونو ارومش کنیم

همه گرفتاری دارن یکی کمتر یکی بیشتر اینکه درک بشیم خوبه نه اینکه مثل خیلیا نمک رو زخم بشیم.

انشالله مشکلت هر چی که هست برطرف بشه از خدا برات بهترینهارو میخام گلم بسپار به خدا❤🌹😍

قربونت عزیزم.نه اشکالی نداره ادم دلش به اینجا خوشه از ناراحتیاش میگه که بارِ دلش سبک بشه اینجا ممکنه ...

مرسی عزیزدلم ❤️

مرسی عزیزدلم ❤️

فدات گلم❤

تاپیک قبلتم خوندم سنی نداری که انقدر خودتو غصه دار کردی تازه اول راهی به خودت برس به ارامشت برس اونی هم که نمیفهمه بیخیالش شو اونیکه خابه رو میشه بیدار کرد اما اونیکه خودشو زده به خاب هرگز.

منظورم شوهرت و خونوادشن بالاخره هر کسی تاوان کارشو پس میده بهشت و جهنمم همینجاس مطمعن باش خدا درهاشو به روت باز میکنه کسی که حقتونو خورده به سزای اعمالش میرسه گلم واگذار کن به خدا