2777
2789
عنوان

اولین باری که با گوگل اشنا شدم 😍🤣

130 بازدید | 15 پست

تازه گوشی لمسی خریده بودیم سال ۹۴ اینا بود.  بابام گفت اینجا هر چی که بزنی میاره  قیافه ی من اینجوری بود 😐 یعنی چی بابا؟ هر چیزی؟ حتی سوباسا ؟(عاشق سوباسا بودم🤣)و این بود که شروع کردم ب سرچ های مسخره.  عکس سوباسا. عکس زیبا ترین. زن جهان زیبا ترین مرد جهان. بلند تربت آدم جهان. قرمز ترین گل جهان. عکس اماما پیامبران 😂 اسم  تک تک  فامیل و سرچ کردم عکس شون بیاد. 😑 تا ی هفته کارم سرچ کردن بود ب هر کی میرسیدم میگفتم. میدونی اینجا هر چی بخوای میتونی ببینی ؟؟؟؟. شما خاطره ای دارید از اولین آشناییتون با گوگل؟؟

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

😂😂😂😂

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولین بار لی مین هو رو سرچ کردم🤣🤣🤣چقدر اون زمان عاشقش بودم🤣🤣🤣🤣

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

من بازی دانلود میکردم با تبلتم شب که دانلود میزدم سر صبح دانلودش طول میکشید

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

منم اسم و فامیل فامیلهامون رو میزدم گوگل😐😂✋🏻

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اولین بار که گوشی گرفتم سالشه یادم نیست فقط یادمه این نوکیا کوچولوها بودن 

50 تومن داشتم که برم لباس بخرم رفتم سیمکارت و گوشی خریدم 

سیمکارت که همینه که دارم اما گوشی خیلی عوض کردم 

قشنگ احساس فسیل بودن کردم😅😢😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ