2777
2789

خیلی  دوست  دارم  به خودم  برسم  ولی  خب   همش  باید  وضو  بگیریم     صورتم  بی  روح  شده  حس میکنم  دیگ  زنانگی  ندارم    ، نه میشه  کرم  زد   نه  ابروهام  لیفت کنم   چیزی  بزنم  صورتم   زود  به زود هم  وقت  نماز میشه  باید  وضو  گرفت   

جوری  برام  سخت شده  دیگ  مهمونی   بیرون  رفتن هم  رقبتی  به ارایش  ندارم  چون  میدونم   باید  زود   برای نماز پاکشون  کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالم لب رنگی میزنم😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

پاک کن دوباره تمدید کن ، مگه چقدر تمدید طول میکشه ، یک کرم ، رژ ، ریمل ، لیفت ابرو ۳ بار در روز نماز میخونیم ، صبح که از خوب پا میشیم آرایش نداریم ، یکی ظهره یکی هم شب تازه میتونی از قبل آرایش کردن و بیرون رفتن وضو بگیری بری بیرون ، نماز هم با همون وضو اگر باطل نشده بخونی ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

از لوازمی که باعث بهتر شدن پوست شادابی میشن بیشتر استفاده کن هم کاری به وضوت نداره هم اینکه اگه پوستت خوب و شاداب باشه خود به خود زیباتر دیده میشی

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

برای مهمانی زنانه و عروسی ها که جداست و همچنین برای همسرم فقط آرایش میکنم.

بعدش هم سریع با دستمال مرطوب پاک میکنم‌

یک بسته دستمال مرطوب بخر

البته بعد از کشیدن دستمال باید صورتت رو بشوری

ببین می‌دونستی کلا اونایی که مراقب پوست شون هستن هر روز ساعت یک بار به صورت کامل آرایش شون رو پاک میکنن چون مواد آرایشی روی پوست بمونه آسیب میزنه

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

من که هر وقت میرم مهمونی چون تازه حموم کردم به صورتم آب خورده. با همون آرایش وضو میگیرم . انشالله که ...

👀

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
آرایش ک‌اینقدر‌روی‌صورت بمونه ضرر داره.نمازم نمونید باید صورتتون رو بعد‌چند ساعت بشورین.لیفت هم مانع ...

صب  ساعت  ۱۰  ارایش  کنم   باز  ۱۱ نیم   ۱۲  اذانه   باید  پاک  کنم   بعدش   باز   ساعت  ۵  نیم  اذانه     

حالا  منظورم  کرم  پودر نبودا  ضد افتاب  بی رنگ اینا  بزنم   ولی  خب   خیلی گرونن  نمی  ارزه هی  بزنم   پاک کنم

سلام من احساس کنم صورتم بی طروات شده ماسک میزارم 

لازم به ارایش هم باشه اول وضو میگیرم بعد ارایش می کنم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792