2777
2789
عنوان

ناننگی

101 بازدید | 13 پست

الان که فصلشونه یه بار دیگه اسماشونو مرور کنیم
ردیف اول از بالا و راست :تامسون -بیروتی- بیروتی پوست نازک-پرتقال محلی-خونی-  والنسیا

ردیف دوم :نارنگی محلی(یونسی)- انشو- نارنگی فلسطینی- پج- یافا

ردیف سوم:تانجینا- نارنج - لیمو ترش-
لیمو شیرین  - کامکوآت

اونی که پوستش کنده میشه : نارنگی

اونی که پوستش کنده نمیشه : پرتقال

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسییییی جالب بووود 

من فکرمیکردم بکرایی هم جزئشون باشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عـــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــــــــــــی گفتی

مثل تفاوت طالبی و مشتقاته😭😂

هیچوقت سر در نمیارم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اونایی که پنچرنن نارنگی بقیه پرتقال😄😄

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.