2821
2789

من آره خیلی نمونه ش همین دیروز طفلک بچم 😕😕 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره ولي بيشتر وقتا سعي مي كنم خودمو كنترل كنم

فروش پوشاك كودك و لوازم آرايش اوريجينال، خريد از امريكا آيدي تل.گرام: rahaa_kh****  https://t.me/barana_kidshop  **** لوازم آرايشي بهداشتي اوريجينال خريد از امريكا ****https://t.me/Baharan_cosmetics 

هموز که دنیا نیومده ولی سر شوهر بدبختم خالی میکنم بعدشم همش پشیمون میشم مثل چی😔😔😔😔خیلی دارم سعی میکنم اینکارو نکنم ک حداقل بعدا خدای نکرده سر بچم خالی نکنم یه وقت 😭😭😭😭خداروشکر یکم بهتر الان وضعیتم 

نیلا❤❤
چه کار کردی

هیچی سرش داد زدم خیلی اونم هی بهانه گیری میکرد حوصلع نداشتم واقعا  از دست دونفر عاصی بودم خیلی  دیگه اینم هی غر میزد  از عصبانیت 

به حد انفجار میرسیدم

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

اگه دوست دارید تعریف کنید

منم بعضی وقتها که از کسی ناراحتم و عصبانی سر شوهرم خالی می کنم بعد هم پشيمون میشم

من فعلا بچه ندارم

ولی گناه داره شوهرم اون بی تقصیر ه

سلام. الهی بمیرم یاده بچه همسایمون افتادم.ان شاالله خدا بچهاتونو حفظ کنه وغم نبینین‌.

یک هفته پیش پسر۸ ساله همسایمون فوت شد.تصادف کرد توراه مدرسه.مامانش عذاب وجدان داره میگن دقیقا همون روز قبل ازرفتن به مدرسه بی دلیل حسابی دعواش کردم😑😑

سلام. الهی بمیرم یاده بچه همسایمون افتادم.ان شاالله خدا بچهاتونو حفظ کنه وغم نبینین‌. یک هفته پیش پ ...

خدا رحمتش کنه

آره واقعا بچه ها پاک و مظلوم ان

خیلی ها که بچه کوچیک شون را می زنن

من غصه م میشه 

سلام. الهی بمیرم یاده بچه همسایمون افتادم.ان شاالله خدا بچهاتونو حفظ کنه وغم نبینین‌. یک هفته پیش پ ...

😢😢😢😢

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!