2777
2789
عنوان

توکل به خدا یعنی چی

107 بازدید | 16 پست

آیا این درسته که هیچ کاری نکنیم فقط بگیم با توکل بر خدا میریم جلو ببینیم چی میشه؟

از نظر من توکل به خدا یعنی اینکه ما خودمون کار درست رو انجام بدیم بعد توکل بر خدا کنیم.

نمیدونم واقعا گیج شدم از حرفهای بقیه بین دو راهی موندم😑💔

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه تلاشت رو بکنی و همواره به غیر از ذات اقدس الهی به کسی دل نبندی

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یعنی خدا میگه تو هیج زحمتی نکش بهت میدماونی که کلی زحمت کشیده چون به من توکل نکرده بهش نمیدم؟

واقعا خودمم موندم.

برای یه چیزایی میگن توکل بر خدا کن که لازمه فکر کنم.

لازمه براش زحمت بکشم بعد توکل بر خدا کنم .

آخه خود خدا میگه از تو حرکت از من برکت.

یعنی اینکه ما هم یه تلاشی کنیم دیگه نمیشه فقط بدون هیچ کاری توکل بر خدا کنیم 

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

توکل یعنی نهایت تلاشت رو بکنی و بعد نتیجه رو به خدا واگذار کنی.

خیلی ممنونم🌹

توکل یعنی اینکه برای کاری که درسته و نیت تو هم خیره تلاشتو بکنی و نتیجه اشو بسپاری به خدا . توکل به خدا یعنی ترس بدلت راه نده بدون هر اتفاقی برات بیافته خیره . 

من جاهایی که خییلی استرس دارم بخدا توکل میکنم آروم میشم . الله خیرالحافظون و هو الرحمه الراحمین هم خیلی می خونم و اعتقاد دارم بهش

همه تلاشت رو بکنی و همواره به غیر از ذات اقدس الهی به کسی دل نبندی

موافقم 

خیلی ممنون از اینکه نظر دادین🙏🏻

موافقم خیلی ممنون از اینکه نظر دادین🙏🏻

التماس دعا

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

توکل یعنی اینکه برای کاری که درسته و نیت تو هم خیره تلاشتو بکنی و نتیجه اشو بسپاری به خدا . توکل به ...

چقدر خوب تا حالا شده به خدا توکل کنید و کاری رو انجام بدین بعد پشیمون بشین؟

خب اون کار و نیت از اساس باید درست باشه و بعد توکل کنی .

در اون صورت پشیمونی نداره اما فکر کن یکی نیت کنه بره دزدی بعد به خدا توکل کنه. نمیشه که.

نه. نشده . ولی یبار کاری رو انجام دادم که اصلا یاد خدا نکردم و بعد ماجراهایی پیش اومد که پشیمون شدم . حق الناس شد برام . الانم موندم چطوری جبرانش کنم . امیدوارم  خدا منو ببخشه 😔

خب اون کار و نیت از اساس باید درست باشه و بعد توکل کنی .در اون صورت پشیمونی نداره اما فکر کن یکی نیت ...

مثال درستی بود قانع شدم😄♥️

نه. نشده . ولی یبار کاری رو انجام دادم که اصلا یاد خدا نکردم و بعد ماجراهایی پیش اومد که پشیمون شدم ...

اگر حق الناس بوده از بنده خدا حلالیت بطلبین

خدا الرحم راحمین از حق خودش میگذره ولی از حق بندش نمیگذره 

اگر حق الناس بوده از بنده خدا حلالیت بطلبینخدا الرحم راحمین از حق خودش میگذره ولی از حق بندش نمیگذره

راستش نمی تونم چون عمق فاجعه خیلی زیاده. 

ماجرا واسه ده سال پیشه . رفتم یه مدرسه ی غیرانتفاعی که معلم بشم بی تجربه بودم . اما اونا قبول کردن و همزمان که درس می دادم دوره ی آموزشی هم می رفتم نمی دونستم تو کلاسم ۵ تا دانش آموز بیش فعال هست که دارو می خورن مادر چند تا شون داروشونو قطع کرده بودن اونام کلاس رو بهم می ریختن ۲۵ نفر دانش آموز بود اون ۵ تا نمی زاشتن به اون ۲۰ نفر دیگه برسم منم بی تجربه بودم نمی دونستم چطوری باید با اونا برخورد کنم وقتی متوجه شدم که اون بجه ها مشکل دارن که دیر شده بود اعصابم بهم ریخته بود دیگه اعتماد به نفس نداشتم آخرش بعد یه ترم با هماهنگی مدرسه استعفا دادم البته بچه ها از نظر درسی و آموزش مشکلی نداشتن . 

ولی من دیگه نمی تونستم اون شرایط رو تحمل کنم و ادامه بدم اینکه وسط سال ول کردم و اونا به مشکل برخوردن آبان واسم عذاب وجدان شده . این وسط مدیر مدرسه هم مقصر بود ولی من هیچ وقت خودمو نمی بخشم 😪