2777
2789
عنوان

امروز با گریه رفتم سرکار

1018 بازدید | 62 پست

ماه پیش سالگرد ازدواجمون بود با شوهرم رفتیم براش پافر خریدم حدود ۴۰۰ت .

بعد همون جا بهش گفتم 

به کسی نده یادگاریه چون ی بار یکفش نو خرید باباش گفت چند خریدی این حرفا بهش داد 

گفت مال شما 

الان دیدم پافرش نیست گفتم چی شد 

گفت بابام خوشش اومد من دادم 

خیلی ناراحت شدم من براش خریدم.

گفت چه اشکال داره خب چ کار بابام خوشش اومد.

خیلی ناراحت شدم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر از این ادما بدم میاد

فدای سرت قشنگم، لیاقت هدیتو نداشت💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

دیگه چیزی نخر براش

آدمی که لیاقت نداره براش بیش از کوپن اش چیزی خرج نکن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

از این آدمهایی که چشمشون به وسایل و داشته های بقیست متنفرم باباش چه آدمیه که ...

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

باباش چندسالشه که پافر می پوشه؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️