2777
2789
عنوان

زیر بارون

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 26 پست
واسه منم دعا کننن و مامانم ♥️♥️♥️

دوتا سوره قدر اختصاصی برای تو و مامان قشنگت میخونم

انشالله همیشه سالم و شاد باشین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم خونه ما سمت توس هستاینقدر مشهد بزرگه که یک طرف سیل میاد یک طرف خشکسالیه😂

عاره ولی هشدار زرد هواشناسی داده احتمالا امروز اگ خدا بخاد بارون میاد منم دعا کن خواهر خیلی محتاجم بدعات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا سوره قدر اختصاصی برای تو و مامان قشنگت میخونمانشالله همیشه سالم و شاد باشین

مرسی عزیزم🙂♥️

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

دعا کن جور بشه بتونم بیام مشهد چندین ساله نتونستم بیام🥺

از ته دلم دعا میکنم تا بهار مشهد باشی

برات سوره قدر هم میخونم

امیدوارم رحمت و نعمت خدا برات بیش از پیش نازل بشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عاره ولی هشدار زرد هواشناسی داده احتمالا امروز اگ خدا بخاد بارون میاد منم دعا کن خواهر خیلی محتاجم ب ...

عزیزم برات سوره قدر میخونم

خیلی متاسفم که کار بیشتری از دستم بر نمیاد

شاید همین دعا کردن باعث بشه خدا بیش از پیش بهت نظر کنه

از ته دلم دعا میکنم شاد و سلامت باشی

از ته دلم دعا میکنم تا بهار مشهد باشیبرات سوره قدر هم میخونمامیدوارم رحمت و نعمت خدا برات بیش از پیش ...

خیلی ازت ممنونم

امروز قراره صحبت کنم اگه امروز بشه هفته بعدی میام مشهد🥺

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

خیلی ازت ممنونمامروز قراره صحبت کنم اگه امروز بشه هفته بعدی میام مشهد🥺

وااااااییییی چقدر خوشحال شدم. خداکنه بتونی بیای 😍😍😍😍😍

فقط لباس گرم با خودت بیاری. لباس خنک هم بیاری 

معلوم نیست یهو آفتاب سوزان باشه یا سرمای قطب😂😂

وااااااییییی چقدر خوشحال شدم. خداکنه بتونی بیای 😍😍😍😍😍فقط لباس گرم با خودت بیاری. لباس خنک هم بی ...

دعا کن بیام واقعا نیاز دارم دلم لک زده واسه حرم

عه جدی باشه حواسم هست مرسی گفتی😍

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

دعا تو هم قبولیک قدر اختصاصی برای خودت میخونم

مررررسی😇🤩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

رزیتا جون ببخش تگت کردم. تاپیک اون خانم که خرج میکرد قفل شد

میشه بگی چطوری برای خونه پیش خرید اطمینان میکنین؟

اخه کلاه برداری خیلی زیاده.

از کجا میشناسین و ضمانت کارش چیه؟

@رزیتا_رادمهر  

رزیتا جون ببخش تگت کردم. تاپیک اون خانم که خرج میکرد قفل شدمیشه بگی چطوری برای خونه پیش خرید اطمینان ...

سلام عزیزم

ببخشید دیر جواب دادم بیرون بودم گلم♥️😘

نی نی سایت نیومدم امشب

نه عزیزم نمیشه به هرکسی اعتماد کرد

من شوهرم الان فقط از دوستای خودش

میخره کسایی که واقعا به موقع تحویل میدن

قرارداد بنویسید و بابت تاخیر در تحویل ضرر و زیان 

وگرنه ماهم سالها پیش از یه غریبه ملک خریدیم

بعد ۲ سال به زور تحویل داد . 

کلاهبرداری خیلی زیاده

بعضیام کلا پول مردمو میگیرن و اصلا خونه ای

در کار نیست و کار به دادگاه و شکایت میرسه .

خیلی مراقب باشید

اگه از سازنده با انصاف بخرید واقعا بُرد کردید . 

حتما تو شهرتون آشنایی کسی

هست که توکار ملک باشه 

وگرنه اصلا و ابدا سمت غریبه نرید .عزیزم ♥️🌹

💕💕