2777
2789
عنوان

بی تفاوتی خانواده همسر

636 بازدید | 47 پست

بچه ها همسر من رفیق بازه یعنی از سرکار میاد میره پیش رفیقاش تا دیروقت منم همش خونه تنهام درو دیوارو نگاه میکنم تا اینکه خسته شدم ب مادرشوهرم گفتم موضوعو.

مادرشوهرم همیشه هفته ای چند بار بهم زنگ میزد از وقتی گفتم دیگه بهم زنگ نزد حتی یه پیامم نمیده دیگه خیلی ناراحت شدم بنظرتون چرا؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت را درست کن.  مادرشوهر بیخیال

مادرشوهر که نباید زنگ بزنه از زندگیت باخبر بشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
شوهرت را درست کن. مادرشوهر بیخیالمادرشوهر که نباید زنگ بزنه از زندگیت باخبر بشه

بلاخره خانوادشن یعنی چی!!! اونموقع ک نامزد بودیم شوهرم خونه نمیرفت بعد خانوادش میگفتن هرشب خونس الان نباید جوابگو باشن

آدم اگر همچین مشکلاتی ک ریشه تو تریبت خانواده داره نتونه بره ب خانواده طرف بگه پس ب کی باید بگه!!!!

فرض کن شوهر من پارانوییده، مامانشم ممکنه باشه، حالا بنظرت چون ریشه خانوادگی داره باید رفتار های پارانوییدی شوهرمو به مامانش بگم؟؟ 

چندسالته عروس خانم؟

به شوهرت تذکر دادی؟خودت دوست یا دختر اقوامی نداری ؟

هزار بار ولی درست نشده 

من خودم آدمیم اصلا دوس ندارم مشکلات زندگیمو ب کسی بگم ولی وقتی جونم ب لبم میرسه میگم بزار ب خانوادش بگم حداقل اونا بیان پادرمیونی شاید درست شد پس خانواده ب چ دردی میخوره

بلاخره خانوادشن یعنی چی!!! اونموقع ک نامزد بودیم شوهرم خونه نمیرفت بعد خانوادش میگفتن هرشب خونس الان ...

جوابگو باشن

مگه من گفتم نباشن

تونستی جواب بگیر

ولی الان رفتار مادرشوهرت را نباید درست کنی، رفتار شوهرت باید درست کنی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792