2777
2789
عنوان

سوزش ادرار

110 بازدید | 10 پست

تا حالا داشتید؟

چند روزه خوب شد

لخته خون و خون هم هست.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

برو دکتر زنان برات دارو بنویسه ازامیش بدی یوقت عفونتت‌ زیاد میشه میزنه رحمت‌ خدای نکرده بیچاره میشی

ممنون، چشم میرم

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قرص فنازوپریدین هر8 ساعت بامعده پر 1 عدد و سیپروفلوکساسین 500 هر 12 ساعت بامعده پر استفاده کنیندکتر ...

،ممنونم ،قرص دومی را مصرف کردم، شکر خدا بهترم.

فکر کنم مشکل سنگ کلیه داری؟ آخه خون نشونه سنگه

بله احتمالش هست، ولی با دارو بهتر شدم، شاید  ریز بوده ودفع شده، درد نداشتم، ممکنه عفونت شدید هم بوده، چون تو آزمایش عفونت داشتم.