2789
عنوان

سردی شوهرم

215 بازدید | 9 پست

شوهرم یه مدتیه مثلا از صبح تا هفتو نیمه عصر سرکاره بعدم که میاد یا میخوابه یا میگه سرم درد میکنه ولی مثلا اگع دوستش بگه بیا بریم یه دوری باهم بزنیم یا بخاد بره خونه مامانش حالشو داره 

رفتارش بامن فرقی نکرده ولی مثلا مایی که هفته ای دو سه بار رابطه داشتیم الان هفته ای یبارم ب زور رابطه برقرار میکنه خیلی برام عجیبه گوشیمم دیدم هیچی توش نبود و رفتار شک برانگیزی هم ندیدم 

بنظرتون ممکنه از خستگی یا اعصاب باشه ؟

یا بنظرتون از من دلسرد شده ؟

شما جای من بودید چکار میکردید ؟ب حال خودش رهاش کنم ؟

چون حتی حرفم میخام باهاش بزنم حال نداره مثلا همینطور که گوشیش دستشه میگه بگو حرفتو منم اینج‌ری نمیتونم حرف بزنم بهونشو میذاره سر اینکه بچه دیر میخوابه من اگه بچم دهو نیم یازده هم بخوابه بازم یکساعت بعدش میره تو گوشی بعدم میخوابه 

بنظرتون چکار‌کنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگ واضح شفاف بدون پرده در مورد همینایی ک‌گفتی باهاش حرف بزن چرا ماها از حرف زدن باهم فرار میکنیم ب ...

خب گفتم بهش میگم تو اصن وقت نمیذاری نه میای به فیلمی ببینیم نه رابطه داریم باهم 

ولی خب اهمیتی نداد منم دیگه بیخیال شدم

خب گفتم بهش میگم تو اصن وقت نمیذاری نه میای به فیلمی ببینیم نه رابطه داریم باهم ولی خب اهمیتی نداد م ...

سرزنش کردی؟ لحن گفتنت چطوری بود؟؟؟؟ ی محیط خوب دونفره ردیف کن ی چایی بریز بگو عزیزم من ی رب بیشتر وقتت نمیگیرم از اینکه چندوقته برام وقت نمیزاری واقعا ناراحتم، از اینکه رابطمون کم شده و تو یا خوابی یاتو گوشی حس خوبی نمیگیرم واقعا ناراحت میشم اگه مشکلی هست یا از چیزی دلخوری ب من بگو باهم حلش کنیم مطمان باش اینجوری حرف بزنی نتیجه میگیری گلم

خستگی میتونه عاملش باشهاما یه مرد تخلیه نکنه خودش رو نمیتونه کنترل کنهیه جای کار میلنگه

خب اخه چکار کنم اخه چیز مشکوکی ندیدم نمیدونم چکار کنم .یعنی خود ارضایی میکنه؟