2777
2789
عنوان

تلخی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 57 پست

حتما از یه حرفت یا یه کارت خوشش نیومده رفته تو ذهنش با این حرف تلافی کرده.

خودتو ناراحت نکن.

دهاتی فحش نیست،،کسیکه از دهاتی به عنوان فحش استفاده میکنه خیلی ادمه بی منطق و ظاهربینیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیزی که میگفت تو ناراحت میشدی گلم دعوا بوده دیگه اگه بهت بگم شوهر من تو دعوا چی میگه همین الان میر ...

😐😐😐😐

دست بوسی شوهر چیه خودت اینطوری هستی؟!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

حق داری عزیز م منم اگه این حرفارو بشنوم بهم فشارمیادوناراحت میشم

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

ببخشيداا چون گفته عقب مونده واقعا عقب مونده اي؟؟

دهاتي هم مثل همون. فحش ميخواسته بده مثلا...وسط دعوا ميگن ديگه اونم مردا كه دهنشون هميشه بازه. راحت از توهينش نگذر و خيلي هم خودتو اذيت نكن 

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن  

تو دعوا قطعا حلوا خیرات نمیکنن و اگر کسی نقطه ضعف شما رو به دست بیاره سعی میکنه برای خالی کردن خودش از اون نقطه به شما ضربه بزنه حق داری ناراحت شی اما یادت باشه کسی که عذرخواهی میکنه به حقانیت شما ایمان داره و در آخر اینکه هنوز بین خیلی از همسرها آستانه ی تحمل تعریف نشده 😚😚😚😚

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
دهاتی خیلیم با کلاسه...عصه نخور یادت میره...در صمن ازش بپرس چرا بهت گفت دهاتی و اینکه به خاطر حرفش د ...

پرسیدم میگه عصبانی شدم ولی واقعا چه ربطی داره اینو بهم بگه

عزیزم به نظرم خیلی حساس شدی ... دهاتی انچنان فحش بدی نیست درست کلمه خوبی هم نیست اما باید دقت کرد تو چه زمان و مکانی اینو بهت گفته خودت میگی وسط دعوا ....خوب وسط دعوا به حداقل ترین فحش بسنده کرده...حالا اگه جای من بودی و الفاظ خیلی خیلی رکیک میشنیدی چیکار میکردی..لابد طلاق ....

ببیار ای نم نم باران زمین خشک را تر کن سرود زندگی سر کن دلم تنگه دلم تنگه دلم تنگ
ادم تو دعوا از یه چیزی نااراحت میشه دیگ لال میشه میره تو فکر

من 2 ساعت بعد انقدر جوابای خوبی به ذهنم میاد که نگو 😤😤😤

حیف میشه جوابام 😄

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد