خیلی دلم گرفته میخوام بنویسم و سبک بشم این از اون شباس که دلم میخواد زود تموم بشه شوهر نامردم تو دعوا بهم گفت عقب مونده گفت دهاتی،اصلا نمیتونم هضم کنم این حرفا رو بهم زده از دیروز ازش نفرت دارم،امروز معذرت خواهی کرد اما چرا واقعا اون منو دهاتی میدید! نمی دونم چیکار کنم با این نامرد،این همون آدمه که قبل ازدواج خیلی تلاش کرد باهاش ازدواج کنم من باورم نمیشه یعنی ریخت و قیافه من از نظرش داهاتيه! چرا گفت! چرا فحش دیگه نداد اینهمه فحش یعنی اون منو دهاتی می بینه،اصلا دلم نميخوادش ازش نفرت دارم،یعنی این نفرت میره!
گلم این یه مثاله بعدم واقعا خیلی وقتا میشه که دست همو ببوسیم بیشتر واسه تشکر از چیزی مثلا.. خیلی حس خوبیه 😊 درسته گفتم حرفای بدی میگه ولی واقعا همو دوس داریم ضمن اینکه من خودمم تو دعوا کم ریچارد بارش نکردم 🤣
کاش پول داشتم،میرفتم تنها زندگی می کردم این زندگی که توش پر از تلخی باشه قلب همو زخمی کنیم با حرفامون نیش بزنیم بهم دیگه من تو این زندگی خوشبخت نمیشم،هیچ وقت ازش پول نخواستم،هیچ توقع بالایی نداشتم همیشه ملاکم این بود دوسم داشته باشه عشق باشه بينمون شاد باشیم باهم ولی میدونم این حرفاش یادم نمی ره شادی زندگیمو ميگيره
کاش پول داشتم،میرفتم تنها زندگی می کردم این زندگی که توش پر از تلخی باشه قلب همو زخمی کنیم با حرفامو ...
عزیزم خیلی خوب درکت میکنم دقیقا چیز های گفتی منم همینو میخوام همش با همسرم میگم درسته که شوهرت بد گفته الان ما باید یه جور تورو آرم کنیم نمیشه که روی زخم نمک پاشی کنیم همه بیاد بگه وای وای چرا ابن جور گفت واسه چی شوهرت بده با هاش حرف نزن تو هم بهش ردبد بگو این که نمیشه سعی کن آروم باشی
همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤