2777
2789
عنوان

تلخی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 57 پست
منم همچنین ولی ی روزی ی جایی حتما بهش میگم بعد. میگم اینم جواب اون حرفت ک فلان روز فلانجا بهم زدی

من تو مدرسه چند بار اینکارو کردم، دوستام انقدر خندیدن که نگو، بحث میکردیم میگفتن 2 ساعت بعد بیا جواب بده 😂😂😂

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
😐😐😐😐 دست بوسی شوهر چیه خودت اینطوری هستی؟!

گلم این یه مثاله بعدم واقعا خیلی وقتا میشه که دست همو ببوسیم بیشتر واسه تشکر از چیزی مثلا.. خیلی حس خوبیه 😊 درسته گفتم حرفای بدی میگه ولی واقعا همو دوس داریم ضمن اینکه من خودمم تو دعوا کم ریچارد بارش نکردم 🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم این یه مثاله بعدم واقعا خیلی وقتا میشه که دست همو ببوسیم بیشتر واسه تشکر از چیزی مثلا.. خیلی حس ...

باید به شوهرش بگه دستمو ببوس و 10 بار بگو من یه دهاتی ام 😂

شانس آورد که فحش نداده!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

کاش پول داشتم،میرفتم تنها زندگی می کردم این زندگی که توش پر از تلخی باشه قلب همو زخمی کنیم با حرفامون نیش بزنیم بهم دیگه من تو این زندگی خوشبخت نمیشم،هیچ وقت ازش پول نخواستم،هیچ توقع بالایی نداشتم همیشه ملاکم این بود دوسم داشته باشه عشق باشه بينمون شاد باشیم باهم ولی میدونم این حرفاش یادم نمی ره شادی زندگیمو ميگيره

منم همچنین ولی ی روزی ی جایی حتما بهش میگم بعد. میگم اینم جواب اون حرفت ک فلان روز فلانجا بهم زدی

خواهر منی 😘😘😘😪😪

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
کاش پول داشتم،میرفتم تنها زندگی می کردم این زندگی که توش پر از تلخی باشه قلب همو زخمی کنیم با حرفامو ...

عزیزم خیلی خوب درکت میکنم دقیقا چیز های گفتی منم همینو میخوام همش با همسرم میگم درسته که شوهرت بد گفته الان ما باید یه جور تورو آرم کنیم نمیشه که روی زخم نمک پاشی کنیم همه بیاد بگه وای وای چرا ابن جور گفت واسه چی شوهرت بده با هاش حرف نزن تو هم  بهش ردبد بگو این که نمیشه سعی کن آروم باشی 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
واقعا چرا باید عادی بشه،مگه آدما نمیتونن خوب باهم زندگی کنن واقعا باید به دری وری گفتنها عادت کنیم!

مردا همینن . شاید چون مثل ما خیلی حساس نیستن متوجه قبح مسعله نمیشن . اما خب ما میریزیم توژخودمون تا حد جنون پیش میریم 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
نه بابا از دوست داشتن نبود عصبانی بود عزیزم 

خب عزیزم الان گفته میدونم درد داره همچین حرفو نمیتونی گریه کرده یا ناراحتی کرده خودو مریض کنی یه کم به خود برس جونم

عزیزم خیلی خوب درکت میکنم دقیقا چیز های گفتی منم همینو میخوام همش با همسرم میگم درسته که شوهرت بد گف ...

مرسی عزیزم میدونم ممنون آخه این دلیلی هم نیست برای جدایی فقط قلب آدم آتیش میگیره بازم ممنون از حرفات