2777
2789
بعد پای عشقش میمونه؟ رو حرفاشون میشه حساب باز کرد؟

من تجربه ام خوب بوده و خداییش همه جوره کنارمه واقعا هرچیزی بخوام همه تلاشش رو می‌کنه فراهم کنه.چون احساسی هست خب باید بهش توجه و محبت بکنی و اون هم در مقابل جواب محبتت رو میده.

یه تایمی برای خودش و تنهایی و کاراش داره و مابقی تایمش رو برای کسی که دوستش داره می‌زاره.ولی اون تایم تنهایی رو باید داشتن باشه.

با غریبه ها اجتماعی ولی با خودی ها درونگراس برای همین تایم تنهایی نیاز داره.

ولی قبل شوهرم چند سال با پسر دیماهی بودم جوری زجرم داد که هنوزم یادش میوفتم می‌سوزم از مظلومیت خودم که چقدر ساده بودم .

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
من تجربه ام خوب بوده و خداییش همه جوره کنارمه واقعا هرچیزی بخوام همه تلاشش رو می‌کنه فراهم کنه.چون ا ...

ازمنم خیلی احساسی مدام میخواد خوشحالم کنه همه کاراشو قلبی انجام میده . برای اینکه همینجوری باهام بمونه بهش محبت کنم کافیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه ام خوب بوده و خداییش همه جوره کنارمه واقعا هرچیزی بخوام همه تلاشش رو می‌کنه فراهم کنه.چون ا ...

اینم خودش منو انتخاب کرده چندسال تو فکرم بوده مداوم میگه تواولین نفری هستی ک بدلم نشستی خیلی شبیه خودمی پس واقعا از کسی ک شبیه خودشونه خوششون میاد؟

خب معلومه دختر فروردینی پر انرژی و پر قدرته مثل سیاره ماهش اما اردیبهشت خیلی ماه اروم و احساسی و‌زیب ...

با مهر و تیر و شهریور خوبم از آبان و دی خوشم نمیاد

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز