2777
2789
عنوان

بیاید

115 بازدید | 19 پست

من چند شب پیش رابطه داشتم و اینکه چند ثانیه کلا بود سریع هم از جام بلند شدم هیچ درد و خونریزی هم نداشتم دیروز رفتم دکتر گفت ارتجاعی و یه پارگی کوچیک هس به نظرتون یعنی پردم از بین رفته؟؟این ارتجاعی که میگن چجوره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب چرا الان درگیر اینی که پاره شده یا نه چه ایرادی داره بشه اصلا باید بشه اگه با اون نشه با کی بشه😂 ...

نه عروسی کردیم آخه قرار بود تا دوماه دست بهم نزنه بعد دیگ خانواده ها گیر دادن به دستمال شوهرمم مجبور شد انحام بده ولی کلا چند ثانیه بود دیگ نذاشتم ادامه بده خونی هم نیومده دردی هم اصلا نداشتم‌نه درد نه سوزش 

حتی یک ثانیه بعد رابطه پاشدم سراغ کارام انگار نه انگار مثل روزای قبل بعد دکتر هم گفت ارتجاعی پارگیت هم به صورت کوچیکه

چرا نگه آخه من از دیروز فکرم مشغوله گفت پارگی کوچیک شلوغ هم بود نشد بپرسم بعد ارتجاعی چجوره ؟؟؟؟؟؟؟

ببین ارتجاعی یعنی یه پارگی کوچیک بوده و خب خونریزی هم نبوده و خیلی به ندرت پیش میاد و دکتر فقط میتونه تشخیص بده

نه عروسی کردیم آخه قرار بود تا دوماه دست بهم نزنه بعد دیگ خانواده ها گیر دادن به دستمال شوهرمم مجبور ...

حالا چرا دو ماه بعد اینکه اخرش چی نمیخوای تمکین کنی کلا😂 پس چرا ازدواج کردی الان باید هفته ای سه بار رابطه داشته باشی اونم هر رابطه  نیم ساعت معاشقه نیم ساعت دخول نه که ده ثانیه ترس لرز مثل گربه ها ووو اخرشم ناراحتی 

ببین ارتجاعی یعنی یه پارگی کوچیک بوده و خب خونریزی هم نبوده و خیلی به ندرت پیش میاد و دکتر فقط میتون ...

میگن ارتجاعی تا چند وفت رابطه نداشته باشی به حالت اولیه برمیگرده بله؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز