2821
2789
عنوان

محیط کار

82 بازدید | 13 پست

امروز همکار خانم همون که پیشنهاد ازدواج دادم و گفت قصد ازدواج ندارم متاسفانه پوشش شلوار طوری بود که مرد های هول نگاه می کردند و من خیلی اعصاب کشیدم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اونکه تورو رد کرده واس چی اعصابت خراب شه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پس خدا رو شکر کن که جواب رد داد. اینجوری دهها سال باید حرص میخوردی

پس حرص نیست یک کفش در آورده بود دمپایی بود بدون جوراب یک خورده از مچ بالاتر این مردها که زن بچه دارن نگاه می کردند هول

پس حرص نیست یک کفش در آورده بود دمپایی بود بدون جوراب یک خورده از مچ بالاتر این مردها که زن بچه دارن ...

بدرد هم نمی‌خورین. باید سعی کنید توی زاویه دیدتون نباشه که بتونین فراموش کنین. اگه بتونی قسمت کارتو عوض کنی که دیگه تو ی اتاق نباشین خیلی خوب میشه

بدرد هم نمی‌خورین. باید سعی کنید توی زاویه دیدتون نباشه که بتونین فراموش کنین. اگه بتونی قسمت کارتو ...

به من گفته به حجاب اعتقاد نداره بعد پیشنهاد ازدواج من اینطوری شده شدید

به من گفته به حجاب اعتقاد نداره بعد پیشنهاد ازدواج من اینطوری شده شدید

هوا ورش داشته. مثلاً میخواد امتحان کنه ببینه با این شرایط هم روی پیشنهادت میمونی؟ اگه زن پوشیده میخوای از فکرش بیا بیرون. تو اطرافیان چند تا ازدواج اینجوری داشتیم نتونستن همو تحمل کنن

هوا ورش داشته. مثلاً میخواد امتحان کنه ببینه با این شرایط هم روی پیشنهادت میمونی؟ اگه زن پوشیده میخو ...

از نظر پوشش به روز هست ولی اون حتی هم نه شلوار تنگ بپوشش امروز مچ پا یک خورده بالا بیرون بود با دمپایی بدون جوراب 

2824
2823
2791
2779
2792