2777
2789
عنوان

خاستگارم

106 بازدید | 8 پست

ما تو دوره اشنایی هستیم خاستکارمه  صبح تا شب سرکار حتی وقت نداره تا سرکوچه بریمو بیاییم تا بیشتز همو بشناسیم چتو و زنگم اصلا نداریم چون وقت نداره شبام تا میاد سلام میکنع گوشی به دست خوابش میبره اخع من چجوری بشناسمش🤕😓

این دیگه واسه چی زن گرفته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از قصد نمیکنه بنده خدا واقعا کار داره اما خب باید برا منم وقت بزازه🤕

ببین گلم خواهر منم با یه آدمی ازدواج کرد اولاش وقت میذاشت، الان دیگه اونم وقت نمیذاره تا ساعت ۱۲ شب گاهی سرکاره این زندگی نمیشه خواهرم افسرده شده از دستش 

ببین گلم خواهر منم با یه آدمی ازدواج کرد اولاش وقت میذاشت، الان دیگه اونم وقت نمیذاره تا ساعت ۱۲ شب ...

اره خدایی سخته  بعدم ما تو دوره اشنایی هستیم اصلا وقت نداره باهم بریم بیرون حتی زنگ وقت نداره ب کفته خودش موقع ناهار چشم بسته غذا میخوره از بس خستس حتی جمعه ها سرکاره

اره خدایی سخته بعدم ما تو دوره اشنایی هستیم اصلا وقت نداره باهم بریم بیرون حتی زنگ وقت نداره ب کفته ...

باهاش صحبت کن اگه دیدی عوض نمیشه بگو نمیتونم باهات ادامه بدم چون واقعا بعدا پشیمون میشی