2777
2789
عنوان

اینستا شوهرم

185 بازدید | 12 پست

عاقا من شوهرم وقتی مجرد بوده ۷_۸تا پیج زده بعد پاک کرده دوباره یکی دیگه

معمولا هم ادم ساده ای زیاد کار کردن با این چیزارو بلد نیست

قبلا هم میداده به دوستاش یا پسر خاله ای کسی واسش نصب کنه

پیج هاش بازه خصوصی نیست

الان میخوایم ببندیم پیج هارو ولی حتی نمیدونه کی با چه شماره ای واسش نصب میکرده

به نظرتون راهکاری هست؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند تا شماره داره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یکی از پیج هاش پر از دختر های خ ر ا ب که شماره زدن تو بیو

هی میرم میبینم اعصابم بهم میریزه

شوهرم میگه اینارو پسر خاله هام فالو میکردن🤦🏻‍♀️

خیلی دلم میخاد باور کنم ولی هی یادم میفته بهم میریزم

۲تابا دوتاش میزنم کد واسش ارسال نمیشه

مشکل از فیلترر شکن هست 

توی گوگل سرچ کن 

چگونه بفهمم چندتا اکانت اینستاگرام داریم 

یه سری روش رو بهت میگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
۲تابا دوتاش میزنم کد واسش ارسال نمیشه

یا برو توی سایت اینستا و گزینه دلیت اکانت رو بزن تا شماره رو بزن تا 1 ماه وارد هیچکدوم از اکانتهای ایسنتا نشه تا کلا حذف شه