2777
2789
عنوان

عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 47 پست

من رو. خریدای عروسیم لباس خاب نخریدم چون داشتم

چند روز بعد. از عروسیمون مادرشوهرم ی بولیز و. شلوار. ست کادو. داد. بهم 

گفت این جای اون لباس خابه کلیم عذرخاهی کرد نمیدونم دگ عذرخاهیش وایه چی بود

ولی باز دستش درد. نکنه

شماهم نیتونید. از اینکارا بکنید

عیدی چند دست لباس بخرید. با طلا

ی چیم واسه نینیشون

بعد. مامانت بگه چون فاصله ی عقد. و. عروسیتون. کم بود و. عید. و. جشنی نبودو کادو ندادیم. ناراحت بودم چیزی نخریدیم واست  اینم جبران اون عیدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا بچشونم دی بدنیا میاد.....آره باید به مامانم بگم امسال براش یلدایی بگیریم چیزی نیست ولی همیشه ...

ما رسم داریم مامان عروس بعد از عروسی هم شب چله ای میبره.دوستم پارسال شب چله حامله بود مامانش کلی غذای خوشمزه و خوراکی های یلدایی و لباس بارداری برد.

بنظرم شمام همین کارو کنین

یلدایی میخاید شامم بمونید؟چون ماه اخرشم هست گناه داره سخته واسش پذیرایی و. اینا  ب نظر من بذار ...

نه بابا ما که ازش انتطار شام نداریم یه عصرونه براش میبریم شاید شب بخاد بره خونه باباش اینا خب

ولی ب. نظر من سخته واسش گناه داره من بودم عید بیشتر خوشال میشدم 

خب عیدهم براش میبریم تا عیددیگه خیلی لوث میشه البته بعد ازدواجش که اومدن خونمون مامانم بهش کادو داد یبارم براش یه لباس مجلسی کادو داد

خب عیدهم براش میبریم تا عیددیگه خیلی لوث میشه البته بعد ازدواجش که اومدن خونمون مامانم بهش کادو داد ...

هرجور راحتید

دستتون درد نکنه

انشالله خدا. سلامتی بده ب شما و. خانوادت

خاهرشوهر نمونه

انشالله با دل خوش استفاده کنه

هرجور راحتید دستتون درد نکنه انشالله خدا. سلامتی بده ب شما و. خانوادت خاهرشوهر نمونه ا ...

ما هروت میریم خونشون داداشم همه کارارو میکنه عروسمون کاری نمیکنه مامانم همش دعوتش میکنه بشینه