2777
2789
عنوان

سکوت کردم

136 بازدید | 7 پست

سکوت چه بلایی که بر سر آدم ها نمی آورد..

یک دنیا حرف نگفته صف میکشد پشت دیوار لب ها...

چه بغض هایی که دفن میشود در گلو...

حتی هوا هم هوای دلخوری میشود...

سکوت است دیگر..

شاید مملو باشد از حرف هایی که نیمه شب در صفحه ی چت هایتان تایپ شدند اما سرنوشتشان پاک شدن بود...

نه شنیده شدن...

سکوت هوای دلگیری دارد..

بغض سنگینی دارد...

غم سهمگینی دارد...

سکوت جنازه ی احساسی است که به دست خودمان به دار کشیده شده...

من تازگیا فهمیدم حتی اگر به محرمترین ادم ها هم حرفای سنگین دلتو نزنی این زندگی رو بردی

چ کسی بالاتر از خدا برای شنیدن درد ودل های ماست؟!!

خدا به اندازه پدر و مادر و .... غمخوار و پناه نیست؟!

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

من تازگیا فهمیدم حتی اگر به محرمترین ادم ها هم حرفای سنگین دلتو نزنی این زندگی رو بردیچ کسی بالاتر ا ...

درست  ولی گاهی انسان در زندگی دنیوی نیاز داره به هم ذات خود چیز های بگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درست ولی گاهی انسان در زندگی دنیوی نیاز داره به هم ذات خود چیز های بگه

همین که امیدت به ادمای ضعیف این دنیاست زندگی سخت میشه

تجربه به من ثابت کرده اینو  تو این ۳۰ سال عمرم

از ابن به بعد دارم عملی میکنم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

همین که امیدت به ادمای ضعیف این دنیاست زندگی سخت میشهتجربه به من ثابت کرده اینو تو این ۳۰ سال عمرما ...

به نظرم همون معاشرت رو پیش بگیر  اون مسیرو انتخاب کنی رفته رفته تنها میشی گوشه گیر میشی افسرده میشه

به نظرم همون معاشرت رو پیش بگیر اون مسیرو انتخاب کنی رفته رفته تنها میشی گوشه گیر میشی افسرده میشه

نه تو این سالهایی ک عمر داشتم سفره دلمک پیش همه باز کردم از همونا ضربه خوردم 

سعی میکنم نگم دیگ 

اگر کسی اذیتم کرد نگم

اگر کسی بد بود نگم 

رو خودم کار کنم ک نتونن کاری باهام کنن