2777
2789
عنوان

نگهداری بچه ب تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم از پسش بربیام,خونه خودم بمونم,دوست ندارم برم خونه مادرشوهر

برمیای خدا یه قدرتی بهت میده که از خودت سراغ نداری یعنی حس مادریه که اونقدر قویه نمیذاره کم بیاری ، من قبل از این فکر نمیکردم هرگز بتونم یه بچه رو به دنیا بیارم اونقدر میترسیدم از زایمان و حاملگی اما غریزه ی مادری توان آدمو صدبرابر میکنه تازه من خیلی لاغر و ضعیف بودم ماه آخر حاملیگی پنجاه و پنج کیلو بودم کم خونی هم داشتم اما خدا رو شکر مادر قوی ای شدم خودم تعجب کرده بودم 😊

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
عزيزم من سزارين كردم تا ٣روز مادرم و خواهرم بودن پيشم بعدش خودم گفتم كه برن زايمان اولمم بود تجربه ه ...

آفررررررررین👍👍 شرایط شما سخت تر هم بود من حداقل شوهرم پیشم بود غیر از صبح ها که میرفت سرکار 

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
این همه زن تو خارج از کشور تنهایی بچه دار میشن و بزرگش میکنن چرا نشه!!!اتفاقا اعصابت خیلی راحت تره خ ...

دقیقا👍👍

امیدوارم از پسش بربیام,خونه خودم بمونم,دوست ندارم برم خونه مادرشوهر

تازه پسر من روز ششم زردی هم داشت سه روز بیمارستان بودم با بچه سخت بود اما شدنیه لذتبخش هم هست که کسی علاف آدم نمیشه