2777
2789
عنوان

نگهداری بچه ب تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 36 پست
یعنی ب تنهایی از پسش برنمیام؟چ نکاتی رو باید رعایت کنم؟

تجربه نداری عزیزم ی پرستاره باتجربه بگیر بعد زایمان سخته سریع ازجا پاشی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

طبیعی یا سز؟؟؟

سز یخورده سخت کم کم ده روز کمک میخوای

حداقل کارای خونه رو بسپر به شوهرت غذادرست کردن و تمیز کاری و شستن و....

فقط تو به خودت و بچه برس 

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سز بودم ولی تونستم از پسش بربیام خیلیم شیرین بود اون روزا خونه خودت از همه جا راحتتری زن داداششم یه ماه پیش زایمان کرد طبیعی اونکه اصلا همون روز اول سرپا کاراشو میکرد با کمک شوهرش

نگران نباش عزیزم من از روز دوم تنها بودم بچه ی اول هیچ تجربه ای هم نداشتم سزارین هم بودم سخت هست اما شوهرت اگه همراهیت کنه مشکلی نیست من فقط تا دو ماه حموم بردنش مادر شوهرم هفته ای یه بار می اومد بعد خودم بردم اصلا نترس انشالله بچه ات هم مثل پسر من صبور و آرومه ، یعنی مطمئن باش خدا کمکت میکنه من به معنی واقعی تنها بودم فقط شوهرم کمکم میکرد کم و بیش اما ببشتر کارا با خودم بود ، به تغذیه ات خیلی توجه کن که زود جون بگیری ، اصلا خودتو ننداز من با بخیه ی شکم روز دوم عملا پاشدم آروم آروم حرکت کن که بخیه هات اذیتت نکنه تو میتونی 

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
انشالاه طبیعی,چون بعدش بتونم خودم پاشم

خب اگه طبیعیه که از سزارین بهتره بعد از زایمان ، من سزارین بودم ولی استراحت نکردم

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
برام دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم,وی نی نی اروم,

ان شاالله عزیزم نگران نباش سخت نیست خدا قدرتی به ادم میده که از پس بیخوابیا و خستگیا برمیای فقط حمومش یه کم سخته اونم من خودم یه لباس نخی میپوشیدم مینشستم کف حموم تو بغلم حمومش میکردم اونجوری راحته یه گروه بچه داریم داشتم که خیلی کمکم کردن

من سز بودم ولی تونستم از پسش بربیام خیلیم شیرین بود اون روزا خونه خودت از همه جا راحتتری زن داداششم ...

دقیقا منم خیلی آرامش داشتم خونه ی خودم دور و برم شلوغ نبود کلا تجربه ی خوبی بود

اصلا فکرشم نکن

تنهایی افسرده میشی

والا من که میگم اولش یدونه کمک هم کمه

حالا برات بگم:

خودت نیاز به مراقبت داری مخصوصا سزارین اگه بشی

به غذات خیلی بایدبرسی 

یه نفر باید کارهای خونه رو کنه

اصلا از جات زیاد بلند نشی

تازه اگه شانس بیاری بچه آروم باسه گریه نکنه کولیک نداشته باشه...

اولش احتمالا بچه زردی داری باید حواست باشه زیاااااد

شیردهی رو بهت آموزش بدن حتما شیر بده به بچه

حموم کردن بچه

عوض کردن پوشک

تمیز کردن بینی بچه

شستنش وقتی که دستشویی میکنه

چند وقت اول خیلی حساسه نباید بذاری لای پاش بسوزه

گرم نگهش دار همیشه الانم که هوا داره سرد میشه

زیر دکمه ای زیاد بگیر

ناخنهاش  رو بگیری

من که زایمانم طبیعی بود حالم خوب بود باز چقد کشید به خودم بیام 

تا چن وقت غذا نپختم

کار خونه نکردم.......

این همه زن تو خارج از کشور تنهایی بچه دار میشن و بزرگش میکنن چرا نشه!!!اتفاقا اعصابت خیلی راحت تره خونه خودت بدون دخالت بقیه!مشکلی هم داشتی همینجا تاپیک بزن همه راهنمایی میکنن!!!

فقط فریزرت رو قبلش پر کن اگه بتونی کسی رو هم پیدا کنی واسه کار خونه یکی دو روز در هفته بیاد کمکت که عالیه دیگه!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
مرسی از دلگرمی شما,خدا یاورای بنده های تنهاشه

شک نکن همینه دوتا خانواده دور بودن و نگران اما من راحت بودم انشالله هم زایمان راحتی داشته باشی هم مثل من بهترین تجربه ی زندگیت باشه خیلی کیف میکنی از اینکه میبینی به تنهایی از پس یه نوزاد با همه ی سختیاش برمیای اونم بدون کمک😍

عزيزم من سزارين كردم تا ٣روز مادرم و خواهرم بودن پيشم بعدش خودم گفتم كه برن زايمان اولمم بود تجربه هم نداشتم تازه شوهرمم كارش طوريه ١٢روز نيست يك هفته مياد مرخصي دخترم كه ٦روزش بود شوهرمم رفت سر كار و من كلا تنها شدم اعتماد به نفس داشته باش اصلا سخت نيست فقط ممكنه گريه كنه هول نشو بغل كن بچه رو اروم ميشه كم كم من تازه هفت روزش خودم حمام بردمش😊

نگران نباش