2777
2789
عنوان

تعداد اقدام برای بارداری

146 بازدید | 9 پست

این ماه روزای ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ اقدام داشتم، از روز ۱۴ تا ۱۸ همسرم پیشم نیست،روز ۱۸ م همسرم پیشمه، باید اون موقع هم اقدام کنم؟ دوره هام ۲۸ روزه هست، یک سال و نیمه تو اقدامم

ج خبره یکسال و نیم 

برو دکتر یه جکاب کنید هم خودتو هم اسپرم همسرتو

بیینید جرا نمیشیذ خب

ریسک نکنید 

فقط روز هیجدهم موثر هست ک اقدام کنید بعدش فایده نداری

کلا از روزی ک پریودیت پاک میشه موثره تا هیجدهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو ازمایشات لازم و رفتیم ولی مشکلی نبود، کلافه شدم دیگه

اخه مطمعنی اسپرم همسرت صعیف نیست؟

تنبلی تخمدان کیستی جیزی نداری

اخه مشکل ندارید جرا نمیشید پس عجیبه

انشالا ک بشید به زودی چی بگم 

اسپرم 4 تا 6 روز در رحم زنده میمونه تخمک دوساعت . تخمک گذاری هم 14 بعلاوه و منهای دوروزه .  بقیشو حساب کن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اخه مطمعنی اسپرم همسرت صعیف نیست؟تنبلی تخمدان کیستی جیزی نداریاخه مشکل ندارید جرا نمیشید پس عجیبهانش ...

والا گفتن نرماله، حتی دو ماه پیش عکس رنگی هم رفتم، شدید دردم گرف، دکترم گف مشکلی نداری لوله هات بازه، ولی یه دکتر دیگه رفتم عکس و دید گف لوهات بستگی داشته باز شده، ولی بازم ماه بعدش باردار نشدم

والا گفتن نرماله، حتی دو ماه پیش عکس رنگی هم رفتم، شدید دردم گرف، دکترم گف مشکلی نداری لوله هات بازه ...

سونو واژن کن ذخیره تخمدانت پایین نباشه یا تنبلی تخمدان داشنه باشی

عکس رنگی رو ولش کن