2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یهو گفتی پونصد خوف کرده بیچاره کم کم میگرفتی ازش مردا خیلیاشون همینجورن اینهمه هزینه برای زیبایی به نظرشون بی معنیه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
سر چه چیزا بحث میکنید شما.بیکاریدا.من این جور خرجها رو از پول تو جیبیم میدم.بعدم دونه دونه کارها تو ...

خب من در آمد ندارم کارت خودشو داده ریختنی ام تا قرون آخر همه رو حساب میکنه من فقط 25 سالمه

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

بعضی مردها این جور خرجها رو دور ریختن پول میدونن.من جمله مال من.برا باشگاه و لباس و....پول میده.برا اینجور کارها زور میاد

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خب عزیزم راست میگه دیگه ی رنگ بگیر خودت بذار رو موهات

بلد نیستم ... دوست ندارم تو این مسائل خود کفا باشم ....برگشته میگه یه بچه رو نگه میداری دیگه ...یعنی مرد انقدر بی فکر و بی وفا 

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

درامد مستقل نمیخواد که.پول کادوی تولد.سالگرد ازدواج.و.....گاهی از خرجی لباس و...... که اضافه بیاد.یا با لوس بازی کوچولو کوچولو پول میگیرم جمع میکنم برا اینجور وقتها

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

شوهره من دندوناشو ارتودنسی کرده... سه تومن پدل دانشگاهش 6 تومن پایان نامه ...