2777
2789
عنوان

یعنی فقط ترم اول اینطوریه⁉️

62 بازدید | 7 پست

سه روز هفته دانشگاه خیلی وقتمو میگیره بقیه روزا باز بهتره

علاوه بر اینکه ترم دیر شروع شده خودم ب خاطر تاخیر ثبت نامم‌ ۴ ۵ روز دیر رفتم سر کلاس ولی خیلیم دیر نبوده

در هر صورت استادا‌ دارن رو دور تند درس میدن

بعضی استادا اصلا نمیشه سر کلاس فهمید باید تو خونه هم کلی وقت گذاشت

کلا حجم زیادی از درس ها تلنبار شده میشینم برنامه میریزم روز بعد بهم میخوره و از بس زیاده گاهی اوقات اصلا دلم نمیخاد برم سراغ درس خوندن 

خیلی زود هم خسته میشم از درس خوندن با اینکه درس خوندن رو دوست دارم و علاقه دارم

احساس میکنم نمیتونم خودمو برسونم میترسم بیفتم همشو

دوستان عزیز من باز درس‌هام سبک تره این رو از طرف یکی از دوستام هم گفتم ک پزشکیه‌ و وضعیت بدتری داره چون همش باید بخونه ولی انقدر استرس داره سر حجم زیاد و وقت کم، نمیتونه خودشو جمع و جور کنه

چ پیشنهادی برامون دارین🥲

خواهر من روانشناسی هست اینقدر حجم کتاب هاشون زیاده استاده گفته کل رفرنس امتحانه اونم وضعیت شما داره 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بعضی اساتید لج می کنن اینقدر سخت میدن اعصابت خود میشه لین وسط مافیا هم فقط برای یه قشر خاص گویا با گه علتی الله علم بعد مافیایی ها جرات فضولی آزار اذیت با شوهران قلدر عوضشون میدن ،شما بهتره برنامه ریزی کنید اگه معشوقه نشید پدرتون دراومده یل اگه یه هرزه فحاش بیاید سراغتان همچین خودش گرفته انگل فک میکنه کیه یل یه والدین سختگیر داشته باشید فقط میدونم اساتید سختگیر بی چاره میکنن این وسط پیام نور هک بشه بدبخت شدیم خیلی اساتید سهل گیرن یه چیزی موندم اینهمه پول می چاپن دیگه هک برای چیه یه نقطه امید دارین می خوان بگیرن با یه مرد هرزه فحاش بی ادب آرامش نمیده آرامش میگیره

خواهر من روانشناسی هست اینقدر حجم کتاب هاشون زیاده استاده گفته کل رفرنس امتحانه اونم وضعیت شما داره

موندم چیکار کنم

ب جای اینکه بشینم بخونم هی وقت تلف میکنم

موندم چیکار کنمب جای اینکه بشینم بخونم هی وقت تلف میکنم

بایک مشاور صحبت کن یک هفته برنامه بگیر بقیش خودت برو دیکه 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

2790
2778
2791
2779
2792