2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مشکلت چیه

تنها امید من کنکور بودم رتبم تعتضاح با اینکه خوندم هیچ آزادی ندارم خانوادم بهم پول نمیدن همش دعوا دارم دیوونه میشم پشت کنکورم نمیتونم ادامه بدم خسته شدم برم یه رشته بدون کنکور کدوم خوبه ترو خدا بگین درآمد داسته باشم برم سرکار نمیکشم دیگه

جرقه اینکه دوباره ب زندگی ادامه بدی یکی یچیزی بهت بگه که دوباره امیدوار شی بدونی تو این زندگی مهمی

چرا نمیخوای تو اون جرقه باشی براش ؟

نمیگم اسی میخواد خودکشی کنه یا نه 

شاید یکی الان پشت گوشی نشسته 

داره نظر هارو میخونه 

و میرسه به کامنت تو 

اونموقع 

کامنتت جرقه میشه برا خودکشی برای اون یه نفر

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
چرا نمیخوای تو اون جرقه باشی براش ؟نمیگم اسی میخواد خودکشی کنه یا نه شاید یکی الان پشت گوشی نشسته دا ...

ببین تو نمیتونی جرقه یه نفر باشی 

اگه اون آدم تو یه جای دیگه تو مکان دیگه شکست بخوره دوباره همین راه و پیش میگیره 

آدما خودشون باید برای خودشون جرقه باشن 

قرص

دریا

پرت کردن ازبالا

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …