2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭

172 بازدید | 12 پست

ما سه سال پیش که عروسی کردیم یه زمین داشتیم با پول وام ازدواج دادیم به پدر شوهرم تا این خونشو داد مشستیم خودش گفت هر وقت بخواید یه زمین میگیرم بعد امروز به مادرشوهرم برای اولین بار تو عمرم گفتم یه زمین برامون پیدا میکنین اصلا حرف پول و زمین نیاوردم گفتم پیدا کنید ماشین و طلا بفروشیم بخریم گفت شما که پول ندارین گفتم پس فلانی یعنی شوهرم گفت بابام کمک می‌کنه مادرشوهرم گفت نه شوهرم گفته یه قرون بهشون نمی‌دم سه ساله مجانی نشستن تو خونم پول زمین برا خودمه

بعد اون رفت منم داشتم گریه میکردم آخه همه امیدمون به اون پول بود باباش اون موقع از ما گرفت واسه خودش بهترین خونه رو ساخت رفته نشسته حالا نمی‌ده 

شوهرم اومد دید گفت چیشده منم بهش گفتم 

زنگ زده به مامانش ...مامانش معلوم نیس چی بهش گفته برگشته به شوهرم گفته زنت میگه فلانی باباشه باید به پسرش بده 😭😭😭بخدا من نگفتم شوهرمو انداخته به جون من انقد داغونم دارم میمیرم انقد گریه کردم 

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

لاغر شدی؟

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی دعا کردم

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

ولشون کن بابا منم همین وضعیتم‌ تقریبا زیر بار همون اول نمی‌رفتی دیگه شده فقط هی با سیاست شوهرتو راضی کن پول جمع کنین پولارم خودت حساب کتاب کن تو روی مادرشوهرت هم‌وایسا بگو چرا دروغ میگی از حقت دفاع کن

بالاخره هم عمر دست خداس ولی تا کی زنده ان بالاخره اون خونه ارث میرسه بهتون

ولشون کن بابا منم همین وضعیتم‌ تقریبا زیر بار همون اول نمی‌رفتی دیگه شده فقط هی با سیاست شوهرتو راضی ...

شوهرم طرف اوناس با یه حرف خامشون میشه سه ساله دارم سختی میکشم نه مسافرت رفتم نه لباس خریدم هیچ کاری نکردم که این پول جمع کنه الان به من میگه تو هیچ حقی نداری دخالت کنی به تو هیچ ربطی نداره😭😭

شوهرم طرف اوناس با یه حرف خامشون میشه سه ساله دارم سختی میکشم نه مسافرت رفتم نه لباس خریدم هیچ کاری ...

عزیزم منم همینم فکر نکن تنهایی ،چند سالته؟ اگر پد مادرت پشتتن باهاشون حرف بزن ، تحمل کن ادای خوبارپ دربیار بگو من با شوخی گفتم ببینم مامان بابات چیکار میکنن اخه میگفتن زمین‌میگیریم...شوهرت هم بالاخره آدم میشه پیش شوهرت یجور رفتار کن فکر کنه برا مامان باباش دلت میسوزه دوستشون داری کار خودتو بکن اخر 

عزیزم منم همینم فکر نکن تنهایی ،چند سالته؟ اگر پد مادرت پشتتن باهاشون حرف بزن ، تحمل کن ادای خوبارپ ...

20 سالمه

وای ببین از ظهر دارم گریه میکنم می‌خوام بمیرم شوهرم حالیش نیس دلم برا زندگیمون میسوزه فک می‌کنه من دشمنشم میاد هر چی از دهنش در میاد میگه و میره کاش بمیرم لعنت به این زندگی و دنیا همه موهام سفید شده از دستشون کاش بمیرم😭😭

بمیرم ایشالا جنازه بشم لاغر بشم

خدا نکنه گلم

بشقاب نصب کن

قد و وزن اصلیتو کمتر بزن مثلا ۱۰ تا قد کمتر

برنامه بهت میده کار باهاش راحته

گاهی هم بادام یا تخمه در حد کم بخور

صورتت نیفته

گاهی هفته ای یه بار یه مولتی ویتامین بخور