2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چقدر پول لازم داری

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه پول تو و شوهرت داره؟؟؟

عزیزم برو تاپیکهای سایه -سکوت رو بخون  من از وقتی اونو دیدم فهمیدم یه زن همیشه باید حواسش باشه حق خودش رو از زندگی بگیره متاسفانه ممکنه یه روزی بیاد که آدمها تغییر کنن

عزیزم برو تاپیکهای سایه -سکوت رو بخون من از وقتی اونو دیدم فهمیدم یه زن همیشه باید حواسش باشه حق خو ...

درسته پس انداز باید باشه

اصن شوهر من خودش برام حساب باز کرد 

هر سری پول میزنه به حسابم الان شاید ۱۰۰تومن داشته باشم 

ولی هیچ وقت نگفتیم پول مال توعه یا مال منه زندگی مشترک یعنی مشترک 

بهش بگم ((هرچی بیشتر بهتر))🙂🙂خوبه؟

یکی از دلایلی میشه از شوهرها پول گرفت بهانه طلا خریدن برای آینده بچه ها هست مخصوصا اگه دختر داشته باشی هی بگو میخوان برای اینده اش طلا بخرم  دختره لازمش میشه مرتب تکرار کن شوهرت خودشم کم کم براش مهم میشه

درسته پس انداز باید باشهاصن شوهر من خودش برام حساب باز کرد هر سری پول میزنه به حسابم الان شاید ۱۰۰تو ...

منم مثل شما فکر میکردم اتفاقا پولهای شوهر منم دست منه  از اولم اینجوری بوده ولی  از وقتی تاپیکهای اون کاربر رو دیدم ترسیدم حقیقت میگم همیشه زن باید هم پول پس انداز داشته باشه هم از داراییهای شوهرش قسمتی به نامش بشه

درسته پس انداز باید باشهاصن شوهر من خودش برام حساب باز کرد هر سری پول میزنه به حسابم الان شاید ۱۰۰تو ...

من اصن صحبتی از پول من یا اون نکردم،خودم با این که دستم اونقدرا باز نیس ولی حتی۱تومن هم داشته باشم احتیاج باشه میدم

یکی از دلایلی میشه از شوهرها پول گرفت بهانه طلا خریدن برای آینده بچه ها هست مخصوصا اگه دختر داشته با ...

اره،خیلی مرتب بهش میگم باید پول بزارم کنار باید پس انداز داشته باشم برا چند سال دیگه،بچه خرج داره باید کلاس بره،تفریح بره،دکتر بره،خرید داره،الان که کوچیکه زیاد خرجی نداره باید فکر باشیم برا اونموقع