2777
2789
عنوان

خودتونو حیف نکنید

526 بازدید | 33 پست

اگه شما بالاتر از خانواده همسر بودید و ب وضوح مشخص بود ک خیلی تفاوت ها دارید ک ی جاهایی واسه همه چیتون حرف درست میکنن از لحاظ فرهنگ و سواد فرق دارید از طرفی هم آدمای خوش قلبو مهربون و خوبی نیستن با همسرتون زندگی میکنید یا طلاق میگیرید 

من خیلی حیف شدم کلی خواستگارای خوب داشتم و خودم ازش خوشم اومد و فقط اینارو بخاطر اینکه فک میکردم آدمای خوبی هستن انتخاب کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید دلسوزانه رفتار کنی تو این قضیه .چون بدجور حالتو میگیرن

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خانواده خیلی مهمه.... خیلی خیلی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
یعنی چجوری رفتار کنم

منظورم ازدواج بود عزیزم

اینکه میگی ف

فک کردم ادمای خوبین ینی وجدان به خرج دادی 

من بدتر از خودتم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خود همسر مهمه

اصلاااااا  

من  همسرم  خیلی  خوبه  و ذاتش درسته 

ولی  خونواده  همسرم  بی  فرهنگ ترین آدم های روی  زمین هستند  اگه  بگم  چطور  هستند  باورتون  نمیشه ..مثلا  بعد  زایمانم  پیشم  نیومدن  و گفتند  اول  عروسمون باید  بیاد  خونمون !!! یه  مشت روانی  آخه  من  زایمان  کرده  کجا  برم 

خدا رو شاهد میگیرم  بهترین  عروس  براشون  بودم  و همیشه  لال  بودم  در  مقابل  حرفهاسون و تو خودم  می‌ریختم 

اگه  به  گذشته  برگردم  هیچ  وقت  با  این  خانواده  وصلت نمیکردم   حیف  روح  و روانمون نیست 

هم کفو که میگه اسلام همینه !

بالاترم باشن یه جوری رفتار می کنن که انگار خونواده ی امامزاده ای یا شاهزاده ای پادشاهی چیزی هستن 

خدا نکنه یه میلی متر بهتر باشن تا ببین خوار و مادرش،چطور دست به کمر میشن برات 

و چه جور چپ و راست تمسخر و تحقیر می کنن پفیوزا

اصلاااااا من همسرم خیلی خوبه و ذاتش درسته ولی خونواده همسرم بی فرهنگ ترین آدم های روی زمین ...

عزیزم خانواده شوهر منم همینن ی مشت عتیقن

ولی شوهرمو دوست دارم

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤