2777
2789
عنوان

عربی فلاح

242 بازدید | 7 پست

بچه ها بنظرتون چیکار کنم توی دورهاش شرکت کنم یا از تلگرام ببینم 

واقعا خیلی سردررگمم وضعیت مالیمونم  خیلی اوکی نیست بتونم هزینه۲.۳تومن پول دوره رو بده

فوقش قسطی بخوام بدم بعد از یکماه میگن باید تسویه کنم خب الان دارم بعد از یکماه اگه نداشته باشم چی 

چیکار کنم بنظرتون 🥺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تلگرام چرا نمیبینی

بخاطر حلال حروم؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

از تلگرام چرا نمیبینیبخاطر حلال حروم؟

هم اینه

و هم اینکه فیلما بهم ریختس نمی‌دونم کدوم‌اول دومه بعد نمی‌دونم کدوم فیلم در چه زمانی ببینم و چه زمانی مرور کنم وبخونم

هم اینهو هم اینکه فیلما بهم ریختس نمی‌دونم کدوم‌اول دومه بعد نمی‌دونم کدوم فیلم در چه زمانی ببینم و ...

اولی رو در نظر نگیر چون هزاران نفر مثل منو تو شرایط خرید ندارن و مجبورن از فیلمایی که هست استفاده کنن

ولی دومی هم از یجایی دانلود کن که به ترتیب گذاشته و نوشته چی به چیه 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

خب چه زمانی ببینم

چطور؟