2777
2789
عنوان

مذهبیا میشه بیاین

171 بازدید | 29 پست

من ی سوال دارم اینکه 

ما اگر بمیریم بعد زنده بشیم بریم محشر برای حساب و کتاب 

کسی رو‌میشناسیم؟؟؟

و اینم اینک اگه یکی بره بهشت بازم با خانواده خودش و آشنایانش زندگی می‌کنه ؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینا که  مردن زنده شدن تعریف میکنن فک و فامیل ک قبل فوت کردن میان اونجا استقبال 😁نمیدونم واقعا اینطوره یانه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
اگر کسی نخاد چی ؟؟ک باهاشون زندگی کنه

اگر بری بهشت، هرکار دلت بخواد میتونی بکنی هیچ محدویت و اجباری نیست 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

در قیامت بله میشناسید 

در بهشت مثلا فلان عضو خانواده اگه خدای نکرده جهنمی باشه خیر ایشون رو با شمر یکی میدونید اصلا اهل خود نمیدونید 

در عوضش مومنین و اهل بیت رو که محب ایشان بودید رو می‌شناسید و به دید و بازدید مومنین میرید 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

فکر نمیکنم منبعی جواب این سوال رو داده باشه من ندیدم تابحال

بنده دادم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

مگه مذهبیاازاین چیزاخبردارن؟کی میدونه اون دنیاچجوریه وچه اتفاقاتی میفته

پاسخ بنده رو مطالعه کنید

البته بعد از مردن میریم عالم برزخ و شناختن که میشناسن حتی بعضیاشون اجازه ی سر زدن یا محافظت از اعضای خونواده هاشونو دارن البته بعضی‌ها نه همه ی مرده ها ،فک کنم اگه درجه و رتبشون بهم نزدیک باشه شاید بتونن تو بهشت باهم زندگی بکنن دوزخی‌ها هم اغلب بفکر اعمالشون و عذابش هستن اگرم بشناسن فکر نکنم براشون مهم باشه مگر اینکه بواسطه ی اون طرف یه خیری بهشون برسه یا از عذابشون کم بشه