2777
2789

یه نفر که خیلی منو تو یه مقطع مهم زندگی خیلی اذیت کرد نمیدونم بخاطر حساست بود یا خساست بود 

اما کاراش و سنگ انداختن هاش باعث شد تو اون شرایط خاص و مهمم فقط اشک بریزم و اصلا ذوق پیشرفتم رو نکنم و تا مدت ها افسرده باشم 

هیچوقت ازم معذرت خواهی نکرد و محکم رو رفتارش زشتش پافشاری کرد 

اما خب با گذشت زمان و نسبتش تو جمع ها میبینیم همو و صحبت میکنیم ولی هیچوقت نبخشیدمش 

چند شب پیش وقتی یاد گذشته افتادم بازم گفتم خدایا من فلانی رو هیچوقت نبخشیدم توام نبخش ولی تو با بچه هاش اذیتش نکن اگه قراره توانی بده خودش بده !!

حالا شنیدم این ادم دقیقا تو زمانی ک یه پیشرفتی کرده بود و باید خوشحال میبود یه اتفاق خیلی بدی براشون افتاده که زنده بودنشون معجزه بوده ! اما داغون 

نمیدونم اسمش کارما میشه یا چوب خدا یا اصلا ربطی نداره 

اما میخوام بگم تروخدا با دل و احساس ادما بازی نکنین اون اتفاق میگذره اما زخمی که تو دلش میمونه هیچوقت خوب نمیشه 

هرچند که من وقتی شنیدم بازم رفتم عیادتش کلی وسیله خریدم بردم گفتم بیخیال گذشته الان نیاز داره بهمون ... 

اما راجب بخشیدنش هیچوفت نبخشیدم و نمیبخشم ...

بستگی به اعتقادات داره

به‌کارما اعتقاد داشته باشی سر یه ماه نشده میزنه‌کمرت

نداشته باشی خیلی طول میکشه تا اتفاقی واست بیفته

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به اعتقادات دارهبه‌کارما اعتقاد داشته باشی سر یه ماه نشده میزنه‌کمرتنداشته باشی خیلی طول میکشه ...

راستش همه چیو تحت قدرت خدا میدونم 

و میدونم دل شکستن واقعا تاوان داره به این ایمان دارم 

راستش منو خیلی بد زمین زدن خیلی خوردم کردن هنوزم یادم میوفته بی اختیار اشک میریزم ازون روز به بعد خدا شاهده هروقت از ته دل گریه کردم و دلم شکسته به چند روز نکشیده شنیدم یه اتفاقی براشون افتاده ... 

زمین گرده

تو مدیتیشن سخت ترین مرحلش بخشیدن همه و رها کردنه تا به آرامش برسی منم چندین نابخشوده رو بخشیدم و به طبیعت سپردم ولی لعنتی باز بهشون اضافه میشه یعنی آدم های سمی و ناسپاس و بپیچون و طلبکار مثل پدر و مادر شوهرم واقعا حالمو بد میکنن مثل سرطان میمونن و ن میشه حذفشون کرد و بخشید ن میشه تحمل کرد 😑

وقتی این جور داستان ها رو میخونم دلم اروم میگیره

منم ی نفر خیلی ظلم کرد در حقم 

خیلی سعی کردم ببخشم اما ته دلم نمیتونم ببخشم

تا الانم چند تا اتفاق براش افتاده اما من اروم نگرفتم

هنوز هم دلم خنک نشده تا همونجور ‌ک اشک منو 

دراورد خدا اشکش رو درنیاره آروم نمیگیرم

شاید فکر کنی بدجنسم اما ب خدا بد دل من رو شکوند😔

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
زمین گردهتو مدیتیشن سخت ترین مرحلش بخشیدن همه و رها کردنه تا به آرامش برسی منم چندین نابخشوده رو بخش ...

واقعا همینطوره اما من نبخشیدم حداقل تا این لحظه نتونستم ببخشم 

چون من با ادمایی طرفم که نمیتونم ازشون فاصله بگیرم و بگم میبخشم اما دیگه نگاه تو صورتش نمیکنم 

وقتی طرفو میبینم یاد تمام اون لحظه ها میوفتم 

اما متاسفانه نمیتونم اندازه خودشون بد باشم 

وقتی شنیدم این ادم تصادف کرده و تو بیمارستانه خودشو بچش ناخوداگاه کلی چیز اماده کردم یه مسافت ۴ ساعته رو رفتم یه شب موندم کنارشون و بعد برگشتم

اینکارارو وقتی میکنم میگم بیخیال دختر اون الان شرایطش فرق داره 

ولی از ته دلم راضی نیستم و میدونم حتی اگه خودمو نصف کنم در نظرشون ذره ای ارزش نداره

وقتی این جور داستان ها رو میخونم دلم اروم میگیرهمنم ی نفر خیلی ظلم کرد در حقم خیلی سعی کردم ببخشم ام ...

نه بدنجس نیستی دل شکسته ای حق داری 

منم خیلی شکستم 

اگه این اتفاق هر زمانی میوفتاد انقد داغونم نمیکرد اما زمانی افتاد ک مهمترین لحظه زندگی هر ادمه !! 

واسه همین نمیتونم فراموش کنم و بگذرم 

اما خب دلم نمیخواد بچه ها تاوان کارای بزرگتراشونو بدن اونا معصومن 😞

من وقتی شنیدم این اتفاق افتاده کلی وسیله برداشتم و غذا درست کردم فاصله ۴ ساعته رفتم تا بیمارستان شب پیشش موندم اما میدونم ک ذره ای ارزش نداره واسشون

من نمیبخشم ولی نمیخام بشه نوشدارو بعد مرگ سهراب حالا خدارو میخام حالا بهش نیاز دارم،بچه ها دعام کنید ...

بنظر من بد کردن تو این دنیا هم تاوان داره 

همه چیو نمیبریم با خودمون اون دنیا 

باید تو این دنیا هم تقاص بدیم !! 

به زمان بندی خدا اعتماد کن

نه بدنجس نیستی دل شکسته ای حق داری منم خیلی شکستم اگه این اتفاق هر زمانی میوفتاد انقد داغونم نمیکرد ...

اشتباه کردی رفتی

شخصی ک من ازش دل خورم فامیل درجه ۱ شوهرمه

احترامم رو میزارم اما خودم رو بالا میگیرم غرورم رو خورد

نمیکنم جلوش

انشاالله خدا نگاه دل شکسته منو تو بکنه 

من حالا حالاها منتظرم این ادم کاری با من کرد ک کارم

کشید ب دکتر اعصاب و قرص و کوفت و زهرمار حتی 

خواستم جدا شم دیگه برام مهم نیس خدا میخواد سر خودش

تلافی کنه یا بچه اش

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.