2777
2789
عنوان

امروز دلم برای خودم سوخت

208 بازدید | 16 پست

من کلاس دهمم از کلاس اول تا حالا هیچ دوستی ندارم با هیچکس حرف نمیزدم همیشه او حیاط مدرسه تنها بودم وقت گروه‌بندی های ورزش همیشه اضافه میموندم سر کلاس جرات نمیکنم حرف بزنم تو کلاس میترسم وقتی چیزی رو بلد نیستم از معلم سوال کنم وقتی معلم چیزی میپرسه اگه بلد باشم میترسم جواب بدم بعد امروز زنگ تفریح بارون میومد کل بچه های مدرسمون یعنی کل بچه ها تقریبا ۱۵۰ نفر یه حلقه ی خیلی بزرگ تشکیل دادن عموزنجیر باف میخوندن اهنگ میخوندن همینجوری میچرخیدن معلم ها رفته بودن نگاهشون کنن منم از پنجره کلاس داشتم نگاهشون میکردم یه لحظه به خودم گفتم چی میشد منم اینجوری نبودم الان تو جمعشون بلند بلند میخندیدم اهنگ میخوندم منم از پشت پنجره داشتم تو ذهنم اهنگ هاشون رو تکرار میکردم و خودم رو داخل اون جمع تصور می‌کردم اما خب بلاخره ۲ سال دیگه دوازده سال تحصیلی من تموم میشه همه این روزا تموم میشه تو این ۱۰ سال هنوز بین همکلاسیام هیچ کس رو مثل خودم ندیدم زودتر تموم شه این دوران 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت درونگرایی و برات مهمه بقیه درموردت چی فکر میکنن ، کل کن بابا خودت اذیت نکن فردا تو زندگی میخوای چیکار کنی؟ بین خانواده همسر و.. نمیخوام استرس بدم اما بابد گرگ باشی عزیزم راحت باش 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
عزیزم خودتو گرفتی کسی هم نزدیکت نیومده همین

نه اتفاقا غرور ندارم بچه ها هر سوال درسی داشته باشن بهشون کمک میکنم خودمو اصلا نمیگیرم فقط از ارتباط گرفتن میترسم 

به شدت درونگرایی و برات مهمه بقیه درموردت چی فکر میکنن ، کل کن بابا خودت اذیت نکن فردا تو زندگی میخو ...

نمیتونم نمیدونم چرا تو کلاس مچاله میشینم وقتی از پرده به چشم نور میفته پرده رو میترسم بکشم به چشم نیفته نمیتونم صحبت کنم اصلا غرور ندارم ولی اینجوری ام 

خب دیگه به هرحال خودتو گرفتی.

نزدیک شو چ ترسی داره

سالهای خوبت داری از دست میدی هااا

هیچی دوران دبیرستان نمیشه

من که حسرتش به دلمه استفاده لازم نبردم 

با اینکه همش با دوستام بودم چهارشنبه ها ی ساعت بیشتر درس نداشتیم می‌نشستیم تا ساعت ۲ که تعطیل میشد بازی 

کلا روزایی که معلم نداشتیم کلاس نداشتیم و اینا انقد کیف میداد

من شاگرد اول کلاس بودم بعد از همه شیطون تر خدااا یعنی همه از دستم شاکی از بس فضول بودم 

ولی معلم ها همه دوستم داشتن با اینکه اذیت میکردم ولی خب میگفتم به دل نگیرین تموم میشه حسرت میشه هاا

الان جونمو میدم فقط برگزدم ی بار دیگه بشینم با دوستام مافیا بازی کنم . هیچ ضرری از دوستا مدرسه ام ندیدم.فثط همه محله ای هام اذیتم کردن 

بعضی دروغاا خیلی قشنگن❤️‍🩹

منم دلم برا خودم میسوزه خیلی بدبختم ،منم درونگرام و میترسم از ارتباط

یعنی چی میترسین.

مگه ارتباط ترس داره ارتباط که خیلی شیرین و لذت بخشه.

مثلاً چجوری میگین چرا من درک نمیکنم ☹️

بعضی دروغاا خیلی قشنگن❤️‍🩹

ببین من برونگرام یعنی بجز اینکه همکلاسی هام باهام دوستن کلللل مدرسه از همه ی کلاس ها

منو میشناسن و باهام دوستن

اگه چیزی ازشون بخوام هم بهم میدن

راهش اینه :

بری جلوی یدونه بزنی رو شونش بگی چخبر مشتی😂

دیگه از اینجا شکل میگیره دوستیه

هه هه هه هه و ک...🐢🌳

نمیتونم نمیدونم چرا تو کلاس مچاله میشینم وقتی از پرده به چشم نور میفته پرده رو میترسم بکشم به چشم نی ...

عزیزم رو خودت کار کن فقط خودت میتونی از پیله دربیای و پروانه بشی ، یبار بسم الله بگو یه کاری که نمیتونی بکن ، اینجا داری با من حرف میزنی پس میتونی ، بع ش دفعات اول اگر خراب کردی فدای سرت عادیه اما درست میشه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خب دیگه به هرحال خودتو گرفتی.نزدیک شو چ ترسی دارهسالهای خوبت داری از دست میدی هاااهیچی دوران دبیرستا ...

من هیچ خاطره ای از دوران تحصیلیم ندارم هر چی یادم میاد تنهایی سرافکندگی خجالت هیی روزگار