2777
2789

منبعش رو پیدا کن

ار همسایه ایی چیزی نباشه

الان خوب تایمیه

شوفاژ و بخاری روشنه

تا درجه اخر روشن بذار

توی روز پنجره هارو باز کن افتاب بزنه توی خونه

تنهاااا راه حل کشتنشون گرما و حرارته

لحاف لباس هر چیز اینطوری داری ک ممکنه داخلش باشه

بده خشک شویی بگو با حرارت بالا بشوره

توی وسایل چوبی زیاد میرن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدای من بقران تاپیکتو دیدم مور مورم شد،چند ماه پیش خومه جاریمو ساس زد،بسچاره هرررررچی داشت سوزوند،پشتی،لحاف،بالش،و کلی چیز دیگه تازه شانس آورد به مبلا نرسید بعدشم سه بار پشت سر هم تمااااام خونه رو سم پاشی کرد حتی لباسا رو،میدونی سحتیش چیه ؟بعد از هربار سم گاشی باید مثل خونه تکونی همه جارو از اول تمیز کنی که آثارش نمونه این بیچاره پدرش دراومد 

عزیزم راه قطعیش گوگرده.برو از عطاری گوگرد بخر.یه پودر زرد رنگه.

واقعا گوگرد جواب میده سمپاشی یه بار کردم بازم بکنم؟گسی با این روش جواب گرفته تو روخدا بیشتر راهنماییم کن.راستی من آپارتمانم

بعد پودر گوگرد رو تو ظرفای مختلف تقسیم کن تو هر اتاق یا قسمت خونه یه دونه بذار بعد با فندک یا کبریت آتیش بزن . پودر کم کم شروع به سوختن میکنه و گاز سمی تولید میکنه. به محض اینکه پودرارو آتیش زدی درارد ببند و از خونه برو بیرون چون به شدت گازش سمی و باعث خفگی میشه. ۲۴ ساعت از خونه برید بیرون و درا بسته باشه. هر چی ساس باشه میمیره. 

این روشو امتحان کردم خودم. شک نکن جواب میده و برای همیشه خللص میشی

گدای در خانه حسینم❤
وای خدای من بقران تاپیکتو دیدم مور مورم شد،چند ماه پیش خومه جاریمو ساس زد،بسچاره هرررررچی داشت سوزون ...

از بین رفت عزیزم؟ منم تختمو انداختم بیرون.داخل لحاف تشکم نرفته خودشون سمپاشیکردن یا از بیرو آورن سمپاش

واقعا گوگرد جواب میده سمپاشی یه بار کردم بازم بکنم؟گسی با این روش جواب گرفته تو روخدا بیشتر راهنمایی ...

سم پاشی و شستشو موقفتیه بازم میمونن. فقط همین کاری که گفتم امتحان کن و اگر جواب گرفتی دعام کن که این روزا خیلی محتاج دعام

گدای در خانه حسینم❤
بعد پودر گوگرد رو تو ظرفای مختلف تقسیم کن تو هر اتاق یا قسمت خونه یه دونه بذار بعد با فندک یا کبریت ...

وای خدا خیرت بده چند بار گوگرد گذاشتی سمپاشی هم کردی؟ما آپارتمانیم مشکلی نداره برا بقیه؟

سم پاشی و شستشو موقفتیه بازم میمونن. فقط همین کاری که گفتم امتحان کن و اگر جواب گرفتی دعام کن که این ...

حتما عزیزم حتما انشالا به حق فاطمه زهرا گره از کارت باز بشه توهم برام دعا کناز شر اینا راحت شم

وای خدا خیرت بده چند بار گوگرد گذاشتی سمپاشی هم کردی؟ما آپارتمانیم مشکلی نداره برا بقیه؟

من ۱۰ بار با قویترین سم ها سمپاشی کردم همه چیو شستم آفتاب دادم ولی باز بعد چند وقت زباد میشدن. ولی گوگرد رو دو بار گذاستم دیگه خبری نبود. هیچوقت دیگه ندیدمشون. کم هزینه هم هست.

گدای در خانه حسینم❤
از بین رفت عزیزم؟ منم تختمو انداختم بیرون.داخل لحاف تشکم نرفته خودشون سمپاشیکردن یا از بیرو آورن سمپ ...

اره گلم از بین رفت،سم رو خودشون موادش رو خریدن و اون پمپ سم پاشی رو پدر شورم داشت ،اونو استفاده کردن ولی باید اساسی سم پاشی کنی هرچیزی که جلو دستته سم پاشی کن داخل کمد و لباسا رم 

من ۱۰ بار با قویترین سم ها سمپاشی کردم همه چیو شستم آفتاب دادم ولی باز بعد چند وقت زباد میشدن. ولی گ ...

آفرین اینم خیلی خوبه فقط من شنیدم یکی دو روز باید خونه رو ترک کنی

بعد پودر گوگرد رو تو ظرفای مختلف تقسیم کن تو هر اتاق یا قسمت خونه یه دونه بذار بعد با فندک یا کبریت ...

توهر ظرف چقد پودر گوگرد بریزم همین گوگرد که تو عطاری هست بگیرم یا گوگردش مخصوصه؟