2777
2789

سلام دوست عزیزم. معمولا افراد برای حجم دادن به ناحیه های مختلف صورت از تزریق چربی استفاده می کنند . بسیاری از جراحان معمولا زیر چشم را تزریق نمی کنند . جراح  مناسب در زمینه با تزریق چربی که تنها با یک بار تزریق به طور دائم به صورت فرم می دهد اقای دکتر بیات هستند و ایشون زیر چشم را نیز تزریق می کنند و زاویه ی فک را حتی با تزریق چربی ایجاد می کنند. در  سایت ایشون نمونه کارهای زیادی در زمینه با تزریق چربی وجود دارد.

https://drakbarbayat.com

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه من بعد از بیست و یک روز صورتم خیلی ضایعست حالم گرفتست..زاویه دار کرده مثلا..مابین گونم و فک ...

سلام گلم بهتر شد صورت تون . هزینه رو میگین ؟

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
متاسفانه من بعد از بیست و یک روز صورتم خیلی ضایعست حالم گرفتست..زاویه دار کرده مثلا..مابین گونم و فک ...

سلام عزیزم الان صورتتون چطوریه چربیاچقدرش اب رفته چقدرش مونده؟؟؟

سلام.شما راضی هستید.منم سیاهی دور چشم دارم.نتیجه میده

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
سلام دوست عزیزم. معمولا افراد برای حجم دادن به ناحیه های مختلف صورت از تزریق چربی استفاده می کنند ...

سلام من میخوام تزریق چربی مصنوعی به دست هام انجام بدم ضرری نداره ؟طبیعی میشه ماندگاریش تا چه زمانی هست؟-