godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 عنوان وزن نینیامون 107 بازدید | 16 پست سلام خانومایههه باردار وزن نینیتون اخرین بار سونو چقدر بوده مال من ۳۰ هفته ۱۷۰۰ بود 1403/08/29 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 من الان نی نیم قد یه بادومه ای جونمممم❤️🥺 من ۳۴ هفتمه
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65319 سر پسر اولم ۳۲ هفته ۱۸۰۰ بود با ۳۲۰۰ دنیا اومد الان باردارم منتها هفته ۲۴ هنوز سونو وزن نرفتم 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
mahlin7976 عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1334 ای جونمممم❤️🥺 من ۳۴ هفتمه بسلامتی عزیزم انشاالله بسلامتی بیاد بغلت من هشت هفته ام طبق آخرین پریودیم شایدم کمتر باشم نمی دونم فردا میرم سونوی تشکیل قلب انشاالله خوب باشه او قند روزهای تلخ من است
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 سر پسر اولم ۳۲ هفته ۱۸۰۰ بود با ۳۲۰۰ دنیا اومد الان باردارم منتها هفته ۲۴ هنوز سونو وزن نرفتم خوراکت چطور بود؟خوب بود؟ای جونممم❤️😂
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 بسلامتی عزیزم انشاالله بسلامتی بیاد بغلت من هشت هفته ام طبق آخرین پریودیم شایدم کمتر باشم نمی دونم ف ... خب عزیزدلم برنامه ی یک زنو نصب کن دقیق بهت میگه چند هفتته
mahlin7976 عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1334 خب عزیزدلم برنامه ی یک زنو نصب کن دقیق بهت میگه چند هفتته طبق آخرین پریودیم هشت هفته و سه روزولی خب میگم شاید دقیق همون موقع باردار نشده باشم خخخ او قند روزهای تلخ من است
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65319 خوراکت چطور بود؟خوب بود؟ای جونممم❤️😂 رو بچه اول تا آخر بالا آوردم نون و برنج نمیتونستم بخورم ولی میوه و لبنیات و مغزیجات و کباب خیلی میخوردم میوه بی نهایت 😅 لبنیات روزی ده واحد بیشتر مصرف داشتم جونت سلامت 😘💙 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
mahlin7976 عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1334 رو بچه اول تا آخر بالا آوردم نون و برنج نمیتونستم بخورم ولی میوه و لبنیات و مغزیجات و کباب خیلی می ... عزیزم چقدر وزن اضافه کردی من گاهی تهوع دارم بیشتر عصرا ولی فقط تهوع هست اما چند روزه خیلی ضعف می کنم الان میخورم چند دقیقه دیگه انگار هیچی نخوردم او قند روزهای تلخ من است
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65319 عزیزم چقدر وزن اضافه کردی من گاهی تهوع دارم بیشتر عصرا ولی فقط تهوع هست اما چند روزه خیلی ضعف می کنم ... رو بچه اول کلا ۱۲ کیلو رو دومی تا هفته ۲۳ که وزن کردم ۵ کیلو اضافه شده بودم رو دومی تا پنج ماه ویار داشتم و کم کم تموم شد الان زیاد میخورم 🥲میترسم وزنم بالا بره 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
mahlin7976 عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1334 رو بچه اول کلا ۱۲ کیلو رو دومی تا هفته ۲۳ که وزن کردم ۵ کیلو اضافه شده بودم رو دومی تا پنج ماه ویار ... منم بچه اولمه خودم ۵۸ کیلوام البته بعد از رژیم که ۲۵ کیلو کم کردم دلم نمیخواد زیاد چاق بشم🥹 او قند روزهای تلخ من است
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65319 منم بچه اولمه خودم ۵۸ کیلوام البته بعد از رژیم که ۲۵ کیلو کم کردم دلم نمیخواد زیاد چاق بشم🥹 حیفه آدم وزنش بالا بره بعدش کم میشه ولی خب تو خود بارداری برای آدم سخت میشه من پاهام درد میگیره وزنم بالا بره 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
mahlin7976 عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1334 حیفه آدم وزنش بالا بره بعدش کم میشه ولی خب تو خود بارداری برای آدم سخت میشه من پاهام درد میگیره وزن ... بعدش چقدرش کم میشه؟ من دلم نمیخواد خیلی زیاد بشم به جوری بشم که بعدشم لاغر باشم او قند روزهای تلخ من است
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65319 بعدش چقدرش کم میشه؟ من دلم نمیخواد خیلی زیاد بشم به جوری بشم که بعدشم لاغر باشم رو بارداری اول که بلافاصله بعد زایمان شیش هفت کیلو پایین اومدم بقیه هم در عرض دو سه ماه پایین اومد ایندفعه نمیدونم 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙