2777
2789
عنوان

بسته دیگه

97 بازدید | 6 پست

تا میام توسایت همش تاپیک خیانت میبینم بسته دیگه چخبره بابا یا مالتون محکم نگه دارین تا دنبال کسی نره یا با چشم باز ازدواج کنین به هر کسی اعتماد نکین بزارین دوستی طولانیتر بشه تا این بلا سرتون نیاد

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم سفت نگهداشتن که راهش نیست . طولانی شدن مدت آشنایی هم همچین ضمانتی نداره . ذات که خراب باشه هزرا مدل فبلم باری میکنن. انشالله که برای شما پیش نیاد . ولی اون بنده خداهایی که میان اینجا درد دل میکنن مجبورن خیانت چیزی نیستکه بشه برای هرکسی گفت . متاسفانه هم خیلی زیاد شده

عزیزم سفت نگهداشتن که راهش نیست . طولانی شدن مدت آشنایی هم همچین ضمانتی نداره . ذات که خراب باشه هزر ...

نمیدونم بخدا شما از کجا میدونین که اتفاق نیافتاده قرار نیست که بیام زندگی خصوصیمو جار بزنم 

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها