سلام عزیزم..من دوسال عذاب کشیدم..روزای سختی پشت سر هم گذاشتم... فقط به دارویی خوبم کرد که همیشه برادکترش دعامیکنم...خواهش میکنم تهیه کن استفاده من بهت تضمین میکنم خوب میشی و برام دعا میکنی...فقط امیدوارم پیداش کنی چون تازه اومده تو ایران
چه سرنوشت غمانگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس میبافت...ولی به فکرپریدن بود......
دوستان من نزدیک یه سال سره بواسیر عذاب کشیدم هیچوقت سراغ عمل نرید هر بواسیر یه عاملی داره تو بدن توصیه میکنم برید پیش یه متخصص طب سنتی من هر مدل دارو یا شیافی استفاده کردم ولی تاثیری نداشت حتی از عطاری هم دارو گرفتم ولی پیشنهاد میکنم این کارو نکنید حتما حتما از متخصص طب سنتی کمک بگیرید برا من و تشخیص داد نافم جابه جا شده این جابه جایی باعث شده بود یبوست و عفونت شدید بگیرم اولین کاری که کردم نافم و انداختن بعدش متخصص طب سنتی پودر پاکسازی داد با کاسنی و شاهتره خوردم عفونتمم با عنبر نسا خوب خوب شد روزی دوبار دود میدادم میشستم روش من نزدیک دوماه از عنبر نسا استفاده کردم معجزه میکنه با جا انداختن نافمم رودم برگشت رو نوضع نرمال خودش امیدوارم براتون مفید باشه ایشالاااا همتون زود زود از این بیماری شفا پیدا کنین