2777
2789

سوپ جو عالیه 

با شیر و خامه

اونو بپز

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینجوری درست میکنم هویج و پیاز د سیب زمینی و شلغم (به فصلش) رو رنده درشت میزنم میریزموتو قابلمه آب با نمک و فلفل. 

مرغ اگه داشتی من معمولا بال و گردن میریزم. اگه مرغ خواستی بریزی اول بذار بمزه نیم پز که شد سیب زمینی و اینا رو اصافه کن. دست اخر که مرغه پخت جو پرک یا ترخینه. و ورمیشل اضافه کن و کمی هم ابلیمو بزن

سوپ شیر و خامه عالیه هرجا خوردم خوشم اونده بود ولی خودم درست نکرده بودم.چتد روز پیش واسه اولین بار پحتم محشر شده بود یه قابلمه اندلزه ۱۰-۱۵ نفر سوپ شده بود یه روزه خودم تنها خوردمش😂😂

من واسه سوپ شیر اول قارچ رو با کره تفت میدم بعدش پیاز هویج جو مرغ و سیب زمینی میریزم وقتی پخت شیر میریزم توش و (یکم پیاز رنده شده یا پیازچه ریز خرد شده خیلی توی طعمش تاثیر داره ) و سبزی هم فقط گشنیز و جعفری موقع سرو هم روش خامه و لیمو ترش تازه میریزم  

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه