2777
2789
من اووونقد ب چشم ازین چیزا دیدم ک نمیشه تعریف کنمفقط اینو بدون بقره بذاری عصبانیشون میکنی بدتر اذیت ...

میشه چنتاشو تعریف کنی؟

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

من سنگینی این مساعل حس کردم تو خونه که بیشترش از چشم زخم و چشم شور مردم بود نسبت ب خودم

همیشه با توکل بر خدا و توسل بر اهلبیت حلش کردم

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اووونقد ب چشم ازین چیزا دیدم ک نمیشه تعریف کنمفقط اینو بدون بقره بذاری عصبانیشون میکنی بدتر اذیت ...

وقتی اذیت میکنن یعنی داره باطل میشه زورای آخر رو میزنن که پشیمون بشی نذاری برن

چند روز که گوش بدی حل میشه

فقط اینقد بگم ک هرچیزی ک توسریال های ماوراطبیعت خارجیا هست همش واقعیه😁اصن خودم یکی دوساله پرام ریخت ...

خب یکیشو تعریف کن واقعا خوشم میاد از این چیزا

نمیدونم سریال سوپرنچرال و دیدی یانهروح میفروشن امتیاز میدن تسخیر میشه جسم..........همین دیگ نپرس چون ...

ینی چی😐

دعا نویس ب ما گفته ، طلسم آب مرده برای ما استفاده کردنکه هممون رنگ رومون،زرد وافسرده شدیم

گلاب یا سرکه تو نقطه های خونتون پخش کنید

ایت الکرسی اویزون کنید

سوره هایی مثل ناس و فلق و جن رو تو خونه پخش کنید 

از خدا و امام حسین بخواه کمکتون میکنن