2777
2789
عنوان

مامانم میخواد زنگ بزنه پارتنرم

875 بازدید | 20 پست

چند مدتیه کلا بمن اهمیت نمیده 

بود و نبودم براش فرقی نداره 

حالا مامانم میگه زنگ بزنم بهش بگم دیگه راه تو و دختر من جداست 

بنظرتون چه چیزای دیگه ای بگه که پسره یکم به خودش بیاد؟ 

من میگم بگو اگه میخوای درست شو مثل اولا باش اگه ام نمیتونی که تموم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا زنگ نزن چرا خودتون را کوچیک میکنین خوب مشخصه مامانت میخواد منت کشی اونو بکنه از جانب تو 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
چه مامانای پایه ای دارین خوشبحالت😅

پایه نیست بابا 

این طرفم چون با خانوادش اجازه گرفت برای آشنایی بیشتر و اینا اجازه دادن 

واگرنه همین الانش یطوری با من رفتار میکنن انگار رفتم طلاق گرفتم و برگشتم

چه مامانایی دارین واقعا

زمان ما خدا نکرده می‌فهمیدند تو سرمونه همچین کارا مغزمونو جر میدادن حالا مامانت میخواد زنگ بزنه به پسره بگه دخترمو ول نکن؟

به نظرم رفتنی میره 

ارزش خودتو مامانتو پایین نیار دختر جون

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
زشته بابا نامزد یا شوهرت که نبوده چرا خودتو انقدر خوار میکنی . چند سالته؟

19 

آخه اونا از مامانم اجازه گرفتن برای آشنایی بیشتر الآنم من میگم دیگه تکلیفم مشخص بشه 

وگرنه زنگ نمی‌زنیم التماس کنیم ک 

تماس مادرتون که بیشتر پر روش می‌کنه و  شبیه التماس کردن ! بنظر من اصلا همچین کاری نکنن اگه پسر قصدش جدی بود بدون دلیل سرد نمیشد ! ضمن اینکه مسئله بین شما دو نفر و خودتون باید حلش کنید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چه مامانایی دارین واقعازمان ما خدا نکرده می‌فهمیدند تو سرمونه همچین کارا مغزمونو جر میدادن حالا ماما ...

من که مال این دوره ام مامان منم دهه شصتیه خدایی نکرده اگه زمان مجردیم میفهمید دوس پسری چیزی دارم تا عمر داشتم سرزنشم میکرد😂

چه مامانایی دارین واقعازمان ما خدا نکرده می‌فهمیدند تو سرمونه همچین کارا مغزمونو جر میدادن حالا ماما ...

خودشون اومدن حالا خودشونم برا من اما اگر میارن 

بخدا بدبختم کرده