2777
2789

واسه چی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من مرداد ماه از ی پیجی خرید کردم. اصلا پاسخ گو نیست. و خریدم ب دستم نرسیده

پیگیر نمیشن واسه این چیزا نرو

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

راستش من مرداد ماه از ی پیجی خرید کردم. اصلا پاسخ گو نیست. و خریدم ب دستم نرسیده

باید تعداد شکایات بره بالا تا برای اینا جواب بدن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من چند بار انجام دادم

یکبارش چندین سال پبش و به شدت پیگیری کردم ولی در نهایت نتیجه دلخواه نگرفتم چون هر چقدر هم تلاش کنید بازم به نفع شما کار نمیکنن‌.

البته بستگی به مشکل داره بعضیا رو خیلی راحت حل میکنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برو بابا

تو اصلا پاتو ترکیه گذاشتی

ضمنا ترکیه اگه وضعش بده گنده گوی خاورمیانه نیست بگه من از همه بهترم

بعدم ایران ثروتمنده نیا با ترکیه مقایش کن خانم تحلیلگر

ما با این منابع حقمون این زندگی نیس

خیلی روت زیاده، فقط خودتو میبینی

طرف تو نون و‌ ماست شبش مونده یکساله رنگ گوشت و مرغ ندیده بعد میگی تجمل گرا

تو سیستان و خوزستانو نمیبینی؟؟؟

تو کارتن خوابا رو نمیبینی؟

من که امیدم به امام زمانه فقط با این نظراتت امیدوارم شرمندش نشی

مبحث تعطیل شد ولی جواب چرت و پرتات رو باید میدادم

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼