2777
2789
عنوان

جدایی از نامزد

349 بازدید | 24 پست

بچه ها من عقد نیستم و فقط بله برون بینمون انجام شده و میخوام از نامزدم جدا بشم ولی ول نمیکنه و من دلم نمیخواد توی این رابطه بمونم و میتونم از ایشون شکایت کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شکایت چرا 

با پدرت صحبت کن بگو دیگه موضوع رو سپردم دست شما ایشون ول نمیکنه منو .

میتونم بپرسم دلیل جدایی رو؟

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

شکایت چرا با پدرت صحبت کن بگو دیگه موضوع رو سپردم دست شما ایشون ول نمیکنه منو .میتونم بپرسم دلیل جدا ...

پدر ندارم متاسفانه 😔مشکلات زیادی بینمون هست از لحاظ فرهنگی بهم نمیخوریم و خانوادش الویت اصلی زندگیش هستن

عقد نباشی چیکار میتونه بکنه؟وسایلشو براش بفرست و بلاک کن.اگه مزاحمتی بود به بزرگترش تذکر بدید و اگه ول کن نبود شکایت کنید

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
مشکل چیه؟شاید برات کلی خرج کردهشایدم عمیقا بهت علاقه داره

اتفاقا برعکس هرچی داره رو پای خانوادش میذاره ،برام وقت نمیذاره و الویت اصلیش خانوادش هستن و هرچی داره برای اونا خرج میکنه و به من و خانوادم بی احترامی میکنه

پدر ندارم متاسفانه 😔مشکلات زیادی بینمون هست از لحاظ فرهنگی بهم نمیخوریم و خانوادش الویت اصلی زندگیش ...

عمو دایی . یه مرد ! یا اگر مادر سفت و محکمی دارید مادر 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨