2777
2789
عنوان

وقتی رژیم میگیرم

315 بازدید | 34 پست

اصلا دلم غذا نمیخاد حالم از غذا به هم میخوره گرسنه هم نمیشم تا الان فقط یه گردو خالی خوردم مزه دهانم تغییر کنه 

ولی وای از روزی که رژیم نیستم صبحانه دوتا نون با شیره روغن ناهار یه بشقاب پر برنج شام یک و نصف نون 

اگه شروع به خوردن کنم دنیا هم میخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعادل رو حفظ کن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

مننننن برعکسهههه توامممممممم😂😂تا بدنم متوجه میشه میخام برم تو رژیم الکی هوس غذا میکنه این مرحله رو پشت سر میذارم یهو چند جا مهمونی دعوت میشم😐😐کلا یچبزی باعث میشعهه من ول کنم رژیمو فعلا ک فست هستم از دیشب ۹شب هنوزم هیچی  نخوردم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

چه برعکسی توووو من اگه شروع به رژیم کنم دلم همه چی میخواد رژیم نداشته باشم کمتر هوس میکنم🤣امروزم مثلا اولین روز رژیممه ۵ کیلو تا یلدا میخوام کم کنم ولی میدونم تا غروب نهایت پایبند رژیمم بعد میخورم من فقط باید فستینگ باشم چاره من فسته که اونم با بچم تو خونه سختههه کاش کالسکه داشت یه دو ساعت میرفتم بیرون پیاده روی تا فستم بهم نمیخورد حتی ۳ کیلو ام کم کنم خوبه ولی نمیشه که میخورممم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من رژیمم الان دلم میخواد گریه کنم 

کابینت پر خوراکیه ولی نمیتونم بخورم🥲😂

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

مننننن برعکسهههه توامممممممم😂😂تا بدنم متوجه میشه میخام برم تو رژیم الکی هوس غذا میکنه این مرحله رو ...

منم از ساعت ۸نخوردم قرار ساعت ۱۲ بخورم..دارم اش ترش درست میکنم.وسوسه خوردن دارم امیدوارم از حد نگذره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

منم همین مشکل دارم هر وقت رژیمم خونمون پر از مواد غذایی ولی وقتی نیستم هیچی

حققق

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

منم از ساعت ۸نخوردم قرار ساعت ۱۲ بخورم..دارم اش ترش درست میکنم.وسوسه خوردن دارم امیدوارم از حد نگذره

کاهش وزنش خوبه ؟؟؟

من تا عید میخوام بیست کیلو کم کنم چون میخام باردار بشم