maryamam_por مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 357 عنوان دیگه محل سگم نمیدم 293 بازدید | 19 پست تو همه جمع و اکیپا آدم حسابم نمیزارن بی دلیل یکی نیس ازش بپرسم مگه من چمهبا ساکت ساکتم با برونگرا برونگرام احلاقمم بد نیس حالا که همه نادیدم میگیرن به درک منم میرینم بهشون 1403/08/29 | 10:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamam_por مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 357 صفر و صد نباید باشی دیگه بریدم با هزار نفرم معاشرت کنم رفتار همینه واقعا نمیفهمم مشکلم چیه از نظر خودشون از همه زیباترو مهربونم ترم ولی دلیل این برخوردارو نمیدونم
maryamam_por مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 357 شاید بخاطر همینه که ثبات شخصیتی نداری نه ثبات دارم سالهاست با همه خوب بودم ولی دیگه بریدم میخوام مثل خودشون رفتارکنم به درک که تنها میمونم
zsaraz عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8623 دیگه بریدم با هزار نفرم معاشرت کنم رفتار همینه واقعا نمیفهمم مشکلم چیه از نظر خودشون از همه زیباترو ... یا حساسییا زیاد مهربونی و اینکه آدم باید متعادل رفتار کنه اگه هم واقعا ایراد خاصی نداری این حرفا که عسیسم چه مهربونی یعنی: بیا سواری بده میخوام ازت سواستفاده کنم https://t.me/lmn0p0_0
کاپوچینوباهیس عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 4421 ۱خودتو دوست نداری۲آدم حسود دورت زیاده عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻♀️
maryamam_por مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 357 به جای تغییر خودت سعی کن ایراد کارو پیدا کنی نمیدونم ایراد چیه آخه چیکار کنم بگم چرا با من اینطوری رفتار میکنید ک ایرادم پیدا شه؟کی صادقانه راهنمایی میکنه
maryamam_por مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 357 ۱خودتو دوست نداری۲آدم حسود دورت زیاده ینی نرم پیششون تا غرورم حفظ شه و خودمو دوست داشته باشم؟صدسال هیشکی سراغمو نمیگیره
dark77 عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1434 مث منی🤣🤣منم تو جمعا تا میام حرف بزنم یکی دیگ میپره وسط، اصلا انگار صدای منو نمیشنون نمیدونم دلیلش چیه و ܟܿܥߊࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇ܥیܭܨ ܣߊܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍
moooalemmmm عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2140 دیگه بریدم با هزار نفرم معاشرت کنم رفتار همینه واقعا نمیفهمم مشکلم چیه از نظر خودشون از همه زیباترو ... دقیقاً مثل من آدما یهو بدون دلیل از من بدشون میادمثلا اونی که جدیع رو دوست دارن یا اونی که موزی و سیاستیه
maryamam_por مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 357 دقیقاً مثل من آدما یهو بدون دلیل از من بدشون میادمثلا اونی که جدیع رو دوست دارن یا اونی که موزی و سی ... حتی سرتق و شوخارم دوس دارن واقعا خیلی عجیبه حس میکنم یه نیرو که بخاطر طلسم یا نفرینه همرو ازم دور میکنه
maryamam_por مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 357 مث منی🤣🤣منم تو جمعا تا میام حرف بزنم یکی دیگ میپره وسط، اصلا انگار صدای منو نمیشنون نمیدونم دلیلش ... گاون ولی چرا فقط واسه ما نمیدونم من هیچ وقت حتی کسی ک ازش خوشم نیاد هم خورد نمیکنم غرورش بشکنه
dark77 عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1434 گاون ولی چرا فقط واسه ما نمیدونم من هیچ وقت حتی کسی ک ازش خوشم نیاد هم خورد نمیکنم غرورش بشکنه نمیدونم بخدا منم اصلا دلم نمیاد حتی حرفای یه بچه رو نادیده بگیرم یا کسی رو خورد کنم ولی متاسفانه همیشه خورد شدم برلی همینه از جمع ها فراریم و زیاد نمیرم😐🤦♀️ و ܟܿܥߊࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇ܥیܭܨ ܣߊܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍