godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 عنوان وزن جنین 152 بازدید | 21 پست سلامم خانوما،حالتون چطوره رفتم سونو بچم ۲۹ هفته ۱۷۰۰ گرم بود الان ۳۴ هفتمه به نظرتون وزن نینیم چقدر شده وزنش کم نبوده؟چی میتونه باعث وزن گیریش بشه میخوام توپوللل شه 1403/08/29 | 10:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ته_دیگ_زعفرونی_اصل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 5909 ماشالا ۲۹ هفته عالی بوده وزنش من ۲۷ هفته رفتم ۱۰۰۰ گرم بود
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14730 واسه من ۳۰ هفته ۱۶۰۰بود ۳۵ هفته ۲۶۰۰وزن تولدشم۴۲۰۰ دلستر انگور و کباب و پسته و بستنی خیلی خوردم ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 ماشالا ۲۹ هفته عالی بوده وزنش من ۲۷ هفته رفتم ۱۰۰۰ گرم بود فداتشم هنوز دنیا نیومده؟!
ته_دیگ_زعفرونی_اصل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 5909 واسه من ۳۰ هفته ۱۶۰۰بود ۳۵ هفته ۲۶۰۰وزن تولدشم۴۲۰۰ دلستر انگور و کباب و پسته و بستنی خیلی خوردم ماشالا
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 واسه من ۳۰ هفته ۱۶۰۰بود ۳۵ هفته ۲۶۰۰وزن تولدشم۴۲۰۰ دلستر انگور و کباب و پسته و بستنی خیلی خوردم ماشالله بهش ❤️
ته_دیگ_زعفرونی_اصل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 5909 فداتشم هنوز دنیا نیومده؟! نه من الان ۳۰ هفته ام ولی من بچه اولمم نه خودم نه بچم وزن نگرفتیم
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14730 ماشالله بهش ❤️ ممنون عزیزم...زایمانمم طبیعی بود یعنی ۴۰هفته و کامل تو شکمم بود واسه همین اینقدر وزن گرفت.... ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14730 ماشالا ممنون عزیزم🌺 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 نه من الان ۳۰ هفته ام ولی من بچه اولمم نه خودم نه بچم وزن نگرفتیم ای جونم انشالله بسلامتی به دنیا بیاد و یه نینیه توپول بغل کنی😂❤️
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 ممنون عزیزم...زایمانمم طبیعی بود یعنی ۴۰هفته و کامل تو شکمم بود واسه همین اینقدر وزن گرفت.... منم زایمانم طبیعیه شما تو زایمانتون اذیت نشدین؟
ته_دیگ_زعفرونی_اصل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 5909 ممنون عزیزم...زایمانمم طبیعی بود یعنی ۴۰هفته و کامل تو شکمم بود واسه همین اینقدر وزن گرفت.... ماشالا به جونشمن بچه اولم ۳۷ هفته دنیا اومد خیلی کم وزن بود البته من زیاد اشتها نداشتم روزی یکی دو وعده غذا خوردم الانم زیاد نمی خورم برا همون بچه هام وزن نمیگیرن خودم قدم ۱۷۰ ولی وزنم ۶۵ بود یعنی کلا تیپم لاغره بچم به کی بره تپل شه 😂😂😂😂😂
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14730 منم زایمانم طبیعیه شما تو زایمانتون اذیت نشدین؟ من ورزش میکردم پیاده روی تند داشتم از ساعت ۱۲ ظهر درد کشیدم تا ۷ عصر به نظر خودم راحت بود بیشتر ترسیده بودم ولی یکساعت آخر واقعا آرزوی مرگ میکنی ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 من ورزش میکردم پیاده روی تند داشتم از ساعت ۱۲ ظهر درد کشیدم تا ۷ عصر به نظر خودم راحت بود بیشتر ترسی ... اپیدورال نگرفتی
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14730 ماشالا به جونشمن بچه اولم ۳۷ هفته دنیا اومد خیلی کم وزن بود البته من زیاد اشتها نداشتم روزی یکی دو و ... منم۵۸کیلو بودم با قد ۱۷۳ اما واسه بارداری تا ۸۰کیلو رفتم الان که پسرم۲ سالشه ۶۵ کیلو ام خداروشکر 🥴خوراکی های مقوی بخور...آجیل و گوشت بیشتر بخور برنج و ماکارونی نخور ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨