2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این خواستگار چیه

211 بازدید | 27 پست

من ۱۹ سالمه و پشتم و قیافمم میشه گفت متوسط رو به بالاس(زیبا نیستم ولی ایرادیم ندارم) و یه نامزدی بهم زده هم داشتم قبلا

۲ تا بچه ایم داداش دارم یدونه،وضع مالیمونم درآمد نسبتا خوبی داریم(ماهی ۶۰ ،۷۰ میلیون) ولی خونه مون بالا شهر نیس یجای کاملا متوسط تو تبریز پدرمم مدیر مالی هس تو اداراشون و چندتا کار بیرون هم انجام میده دکتری داره مامانمم لیسانس و تقریبا میشه گف خانه داره 

اون همکار بابامه(یه کارمند ساده رسمی) حدود ۱۵ ت اینا بیرون هم کار دیگه نمیکنه یعنی درآمدش همین خواهد بود داره ارشدشو میگیره تک فرزنده و یه خونه ۶۰ متری داره تو بالاشهر تبریز(زعفرانیه) ولی مشکلش اینجاست که پدرش معلوم نیس کجاس بابام میگه فک میکنه معتاده و اینا....

چیکارکنم،،، موقعیت بهتری برام پیش میاد؟راستش نمیخوام رد کنم نمیدونمم چرا

نه 

چه عجله ای هست مگه 

مورد خوبی بود اوکی بود شناخت 

اما الان،نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت کمه هنوز فرصت داری 

من جات بودم ادامه تحصیل و دانشگاه و چیزهای مورد علاقمو تجربه میکردم بعد خودمم تازه ازدواج کردم حتی ازتون کوچکتر

زود هم بچه دار شدم ولی آدم حسرت خیلی چیزها میمونه براش

نه چه عجله ای هست مگه مورد خوبی بود اوکی بود شناخت اما الان،نه

یه فامیل بی فرهنگ  و بیخود داریم 

فک کن همش دارم میرم عروسی کساییکه ازم کوچکترن حس بد میده بهم

۱۵ تومن کمهدر آینده حقوقش بیشتر نمیشه؟با ۱۵ تومن مسافرتم‌نمیشه رفت

نه حقوق بابامم که چندین سال بیشتر از این سابقه داره و سمتشم بالاتره تقریبا همینه 

مگراینکه بره بیرون کار کنه بعد ظهرها

یه فامیل بی فرهنگ و بیخود داریم فک کن همش دارم میرم عروسی کساییکه ازم کوچکترن حس بد میده بهم

حس بد نکن!

این دلیلت نه منطقی هست نه درست 

اونا دوست دارن تو اون سن ازدواج کنه 

شما زندگی خودت رو پیش بگیر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سنت کمه هنوز فرصت داری من جات بودم ادامه تحصیل و دانشگاه و چیزهای مورد علاقمو تجربه میکردم بعد خودمم ...

والا رشته خوب قبول شدم امسال بابام گیر داده که نه فقط پزشکی  اونم واقعیتش اعصابم نمیکشه من نهایتا میتونم روزی ۶،۷ ساعت درس بخونم با اینم نمیشه

ولی ذخیره کردم اگه امسال پزشکی اینا نشد همونو خواهم رف