2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من چین زندگی کردم چنین چیزی نیست

برام سواله اوناچجوری این چندشارومیخورن؟ 

شماهم موجودات زنده اوناروخوردین؟ 

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بخورن نوش جونشون حالشو ببرن 

سگ سوخاری و سگ کبابی هم دارن؟ 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

برام سواله اوناچجوری این چندشارومیخورن؟ شماهم موجودات زنده اوناروخوردین؟

اونا چنین چیزایی رو نمیخورن

یسری رستوران های محلی شهرهای بزرگ و توریستی مثل پکن سرو داشتن که برای توریستا بود نه خودشون

در واقع برای جذب توریسته

که از زمان کرونا تعطیل شد و خلاف قانونه 

اگر اونا چنین چیزایی میخوردن انقدر باهوش و فعال نبودن و تو این سال ها انقدر قد نکشیده بودن 

اونا چنین چیزایی رو نمیخورنیسری رستوران های محلی شهرهای بزرگ و توریستی مثل پکن سرو داشتن که برای تور ...

آخه همش جاافتاده چیزای زنده مثل مارمولکو حشره و.... میخورن خیلی حال بهمزنه آخه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

آخه همش جاافتاده چیزای زنده مثل مارمولکو حشره و.... میخورن خیلی حال بهمزنه آخه

نه عزیزم اینطور نیست

دیدم توی کره از اینچیزا به عنوان تنقلات بخورن ولی چین غیرقانونیه

اینطوری جا انداختن چون بخشی از بازی های سیاسی تا مردمو از چین متنفر کنن

وگرنه من یه تار موی چینی های اصیل و فرهیخته و مودب و محترم رو به اروپایی ها نمیدم