2777
2789
عنوان

لجبازی با خواب 😴😪💓🌈🌠🧸♥️

112 بازدید | 22 پست

خیلییییییی خیلییییییی خوابم میاد ولی نمیدونم چرا با خودم لج میکنم و مقاومت میکنم که بیدار بمونم 

شاید به خاطر اینه که احساس میکنم این موقع بیدار باشم یه لذت دیگه داره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

♥️خدایاشکرت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که دندون و گوشم و سرم درد میکنه.شوهرمم اعصابمو مورد عنایت قرار داده.دلمومیخواد صبح برم دندون‌پزشک ...

اخ از دست شوهررررر که همش زنارو اذیت میکنن غصه نخور یه قرص بخور دندونت بهتر شه حداقل تا صبح 

♥️خدایاشکرت♥️

منم اینجوریم هرموقع دیگه ای از روز باشه اینجوری نمیشم و دلم میخواد میخواد بخوابم ولی شب که میشه اضلا نمیتونم بخوابم حتی اگه خوابم بیاد بازم باید چشمام بسته بشه از خواب تا بخوابم

منم اینجوریم هرموقع دیگه ای از روز باشه اینجوری نمیشم و دلم میخواد میخواد بخوابم ولی شب که میشه اضلا ...

منم همینطور نمیدونم واقعا الان به شدت خوابم میاد جوری که گوشیو بذارم اون طرف خوابیدم ولی بازم مقاومت میکنم🤣

♥️خدایاشکرت♥️

اخ از دست شوهررررر که همش زنارو اذیت میکنن غصه نخور یه قرص بخور دندونت بهتر شه حداقل تا صبح

میگه شبا الکی بیداری تو گوشی.بعدش چشم درد و سر درد و...

انگار من هی ازش پول میخوام برای دکتر.انگار غر زدم که اینطور میگه.

من شبا فقط سرم‌خلوته.

وقتی به هیچ مشکل بدنم رسیدگی نمیشه، همین میشه دیگه.

دیشب سه‌بار از درد دندون از خواب پریدم.

منم همینطور نمیدونم واقعا الان به شدت خوابم میاد جوری که گوشیو بذارم اون طرف خوابیدم ولی بازم مقاومت ...

به عادته

اثلاش باید باید سختی بکشیم و زور بزنیم تا عادتمون تغییر کنه 

میگه شبا الکی بیداری تو گوشی.بعدش چشم درد و سر درد و...انگار من هی ازش پول میخوام برای دکتر.انگار غر ...

بچه نداری ؟؟؟

آخه یکم سرگرم میشه آدم بعدشم درد طبیعیه دیگه کی دلش میخواد خودش مریض بشه یا جاییش درد بگیره بره دکتر 

وااا دور از جونت مردا هم ديوونه شدن 

♥️خدایاشکرت♥️

به عادتهاثلاش باید باید سختی بکشیم و زور بزنیم تا عادتمون تغییر کنه

من هرشب انقد خسته میشم دیگه بخوامم نمیتونم بیدار بمونم چون دوتا بچه کوچیک دارم خیلی کم پیش میاد مثل امشب بیدار باشم اونم بزور 

♥️خدایاشکرت♥️

بچه نداری ؟؟؟آخه یکم سرگرم میشه آدم بعدشم درد طبیعیه دیگه کی دلش میخواد خودش مریض بشه یا جاییش درد ب ...

چرا بچه دارم.روزا درگیر بچه و کارای دیگه هستم.فرصت نمیشه

بخدا عصری از درد یه ربع خوابم برد، بچم ۱۰ بار بیدارم کرد🙃 سر دردم بدتر شد.عصبی شدم بیشتر.

شبا واسه خودمم که آقا به اسم دلسوزی داره اونم ازم میگیره

چرا بچه دارم.روزا درگیر بچه و کارای دیگه هستم.فرصت نمیشهبخدا عصری از درد یه ربع خوابم برد، بچم ۱۰ با ...

هوف اصلا درک ندارن یکم نمی‌پرسن که تو چته حالت خوبه ؟؟ به استراحت لازم نداری؟چیزی کم نداری؟؟واقعا ما زنا خیلی وقتا به محبت نیاز داریم ولی کیه که درک کنه 

♥️خدایاشکرت♥️

هوف اصلا درک ندارن یکم نمی‌پرسن که تو چته حالت خوبه ؟؟ به استراحت لازم نداری؟چیزی کم نداری؟؟واقعا ما ...

من واقعا شبو دوس دارم.از مجردیم اینطوری بودن.آقا فکر میکنه از سرِ لجبازی با اون بیدار می مونم.🤭