2777
2789
عنوان

محل نمیزارن

77 بازدید | 8 پست

چجوری وارد ی اکیپ میشین که باهاشون حال میکنین

من رفتم تو اکیپ که خیلی باهاشون حال میکنم اخلاقامون شبیه همه ولی اونا احساس راحتی بامن ندارن ینی یچیزایی بینشون هس که دوس ندارن من بفهمم حس میکنم بهم اعتماد ندارن حس بدی میگیرم

بنطرتون چجوری باید اعتمادشونو جلب کنم 

من ادمیم که حتی دودیقه هم نمیتونم تنها تو دانشگاه بشینم ایناهم تنها کسایی هستن که بهشون حس خوب دارم دوس دارم باهام صمیمی بشن

خیلی باهام خوبیم ولی بوده نبودم براشون مهم نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان بده،اعتماد و صمیمیت توی همچین‌گروه هایی زمان میخواد ،فقط زور نزن خودتو بهشون بچپونی،فقط کافیه خودت باشی،باهاشون یک رنگ و صادق باشی و سعی کنی حرفایی که میشنویی یا میگنت رو تو دلت نگه داری و پیش بقیه بروز ندی و به قوانینشون احترام بزاری،خلاصه پایه باش ولی واسه مورد قبول واقع شدن به پای کسی نیفت ...

انقدم غلط املایی و جمله بندی نداشته باش توی تاپیکت.‌..

زمان بده،اعتماد و صمیمیت توی همچین‌گروه هایی زمان میخواد ،فقط زور نزن خودتو بهشون بچپونی،فقط کافیه خ ...

مرسی از راهنماییتون

غلط املایی نیس من تایپ کردنم جوریه که کلمه رو تلفظ میکنم اینجوری عادت دارم

زیاد تو دانشگاه فکر صمیمی شدن با بقیه نباش.گاهی دختراش زیر نقاب قایم شدن و متاسفانه ذات خوبی ندارن

دقیقا

نمیخوام اونقدر صمیمی شم که حتی وقتی دانشگاه نیستیم باهاشون درارتباط باشم فقط میخوام تو همون محیط دانشگاه بهم خوشبگذره